Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Αμείβομαι καλύτερα από τον μέσο δημοσιογράφο»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος παρουσιάζει με επιτυχία τον Τροχό της Τύχης στο Star, μιλάει για τα καλά που του έφερε η δουλειά αυτή αλλά και για το πώς διαχειρίζεται τα οικονομικά του... 

Αισθάνεσαι επιτυχημένος;

Φέτος συμπληρώνουμε 900 επεισόδια «Ο Τροχός της Τύχης». Είναι ένας τεράστιος αριθμός και όπως αντιλαμβάνεσαι για κάποιον που είναι παρουσιαστής και στα 900 έχει γίνει κάτι σαν ρουτίνα. Όπως εσύ βάζεις το pin στο κινητό σου, έτσι και εγώ γνωρίζω τους κανονισμούς του παιχνιδιού και τον συντονισμό με την ομάδα μου, η οποία είναι το δεξί και το αριστερό μου χέρι. Ο σκηνοθέτης μου ο Γιάννης Γαλανούλης δεν με σκηνοθετεί πια. Σκηνοθετώ τον εαυτό μου μόνος μου, γιατί ξέρω τι αρέσει στον Γιάννη. Μετά από τόσα επεισόδια και 2.700 παίκτες που έχουν περάσει από το πλατό, είναι λογικό να ξέρουμε ο ένας τον άλλον.

Δεν υπήρξε στιγμή που ένιωσες ότι επαναλαμβάνεις τον εαυτό σου;

Ποτέ. Αν δεν γίνουμε όπως τον αμερικανικό «Τροχό της Τύχης» που ο παρουσιαστής είναι 76 ετών και η κοπέλα που γυρίζει τα γράμματα 52, δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσω από το τηλεπαιχνίδι. Ο «Τροχός» με ευχαριστεί, δεν έχω κουραστεί. Είναι μία δουλειά που με πληρώνει τρομερά. Είναι ό,τι πιο ευχάριστο έχω κάνει στη ζωή μου και θα ήθελα να την κάνω τουλάχιστον για τα επόμενα 28 χρόνια. Τα συντάξιμα χρόνια. Ακόμη και με την μαγκούρα να είμαι, θα πηγαίνω και θα λέω «Όποιος γυρίζει, κερδίζει».

Τι εννοείς όταν λες ότι ο «Τροχός» πληρώνει τρομερά;

Αμείβομαι καλύτερα από τον μέσο δημοσιογράφο. Ο μισθός ενός αθλητικού ρεπόρτερ συγκριτικά με το μισθό ενός παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιού, έχει μεγάλη διαφορά. Από εκεί και πέρα, είναι το πώς θα τα διαχειριστείς.

Πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου;

Θεωρώ ότι τα διαχειρίζομαι με ουσία. Το αμάξι μου είναι του 1998 και η καινούρια μοτοσικλέτα μου είναι το 1994. Δεν είμαι ο τύπος που κάνει εξτρίμ πράγματα. Θα κάνω αυτά που πρέπει να κάνω. Θα αξιοποιήσω το χρόνο μου με τα παιδιά μου με πράγματα που τα ευχαριστούν. Ουσιώδη πράγματα.

Έξοδα με μέτρο;

Δεν είμαι τσιγκούνης αλλά δεν είμαι και αυτός που θα πω «Α, εντάξει επειδή τα βγάζω πέρα, πάμε να φάμε τρακόσια ευρώ ξιφία». Δεν το έκανα πριν, γιατί να το κάνω τώρα; Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς.

Πηγή: Philenews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου