Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Τάκης Μπινιάρης: «Ήμουν πάντα με μια γυναίκα κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και…»

Για το ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες στη ζωή του μίλησε ο Τάκης Μπινιάρης.

Ο γνωστός ερμηνευτής αναφέρθηκε επίσης στα λάθη του και στους τρεις γάμους του.

Διέθετες ωραία εμφάνιση. Τι ρόλο έπαιξαν οι γυναίκες στη ζωή σου; 

«Κατανάλωνα τον περισσότερο χρόνο μου και την ενέργειά μου σε αυτές. Ημουν πάντα με μια γυναίκα κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και τώρα που το βλέπω όλο αυτό ήταν μια σπατάλη χωρίς λόγο και αιτία».

Λάθη έκανες;

«Πάρα πολλά, κυρίως στον τρόπο συμπεριφοράς μου, όπως η έλλειψη υπομονής και διπλωματίας, αλλά και το ότι δεν κυκλοφορούσα για να κάνω δημόσιες σχέσεις».

Τα θετικά σου;

«Δημιούργησα και οργάνωσα πάρα πολλούς χώρους, από την τουαλέτα μέχρι το πάλκο και τη σάλα, τα πάντα! Και σε αυτούς ευτύχησαν ύστερα από μένα και πολλοί συνάδελφοι. Για παράδειγμα, το κέντρο “Εποχές” στα Βριλήσσια, όπου μετά από μένα εμφανίστηκαν η Μοσχολιού, ο Καλογιάννης, η Δήμου, ο Σπανός».

Εχεις κάνει τρεις γάμους...

«Ο πρώτος είναι με την Αντζελα, τραγουδίστρια που είχε κάνει επιτυχία στο κέντρο «Πλάκα» στο Παρίσι και για τέσσερα χρόνια, στα μέσα της δεκαετίας του ’70, τραγουδούσαμε μαζί με επιτυχία σε αυτό το μαγαζί. Αργότερα παντρεύτηκα τη Δήμητρα, με την οποία απέκτησα τον γιο μας τον Γιώργο, ο οποίος στα 12 του κέρδισε το πρώτο βραβείο στην εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου «Αντρες έτοιμοι για όλα» και σήμερα ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Και ο τρίτος και τυχερός γάμος μου είναι με την τραγουδίστρια Νανά Γεωργιάδη, με την οποία είμαστε μαζί 15 χρόνια και ζούμε όμορφες στιγμές», αναφέρει στην Espresso.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου