Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Το μαθαίνουμε τώρα! Έτσι επέλεξαν τον Σκαρμούτσο για το Master Chef

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από το Master Chef.  


Η εκκεντρική εικόνα του ήταν εκείνη που τον έκανε να ξεχωρίσει, παρά το γεγονός ότι στην αρχή οι υπεύθυνοι του reality μαγειρικής δεν τον ήθελαν.

Φέτος, τον βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ να παρουσιάζει τη δική του εκπομπή παρέα με τον Ηλία Φουντούλη.

Αλήθεια, ποιος από τους δύο μαγειρεύει καλύτερα;

«Ο Ηλίας. Φέτος συμπληρώνω 33 χρόνια που μαγειρεύω και ακούω πάρα πολλούς μάγειρες να λένε ότι το φαγητό είναι δημιουργία, είναι τέχνη. Εγώ όλα αυτά δεν τα πιστεύω. Και να σου πω την αλήθεια, έπειτα από 33 χρόνια έχω αρχίσει να βαριέμαι το μαγείρεμα γιατί το επάγγελμα έχει αλλάξει πολύ.

Με το μαγείρεμα ασχολήθηκα κατ' ανάγκη, δεν είχα μαγειρέψει ποτέ μέχρι τα 16, ούτε ήξερα να τρώω καλά. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γεμίσει το στομάχι μου για να βγω έξω να κάνω καμιά αλητεία, καμιά μπούρδα. Τυχαία έπεσα στο επάγγελμα, τυχαία μου άρεσε και τυχαία έκανα καριέρα στην τηλεόραση.

 Από το Master Chef με βρήκαν ξεφυλλίζοντας ένα Αθηνόραμα που είχε τους Χρυσούς Σκούφους στο οποίο έκοβαν φάτσες. Στην αρχή δεν με ήθελε το Mega και ήμουν ο τελευταίος που κάλεσαν γιατί δεν τους άρεσαν οι άλλοι στο casting. Και τυχαία ο κόσμος με αγάπησε, γιατί όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση δεν ήμουν το πρότυπο του τηλεοπτικού ανθρώπου. Θα μπορούσαν να πουν: «Ποιος είναι ο Μ@@ακ@ς με τα τατουάζ που βγαίνει στην τηλεόραση;».

Γιατί, όμως, βαρέθηκες να μαγειρεύεις;

«Τώρα έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικός ο χώρος και γίνεται σφαγή στα μαγαζιά. Η φάση είναι «ποιος την έχει μεγαλύτερη», αλλά αυτό τελικά δεν έχει σημασία γιατί η γεύση είναι πολύ υποκειμενική. Είναι κάτι που με έχει ξενερώσει. Σήμερα, επίσης, όλοι ασχολούνται με το φαγητό, όλοι έχουν άποψη χωρίς καν να ξέρουν να μαγειρεύουν. 'Εχω ξενερώσει με το internet που σε κρίνουν πριν σε δοκιμάσουν.'Εχω ξενερώσει που πλέον πας και τρως σε μέρη που έχεις ακούσει ότι είναι trendy. Παλιά γευόμασταν το πιάτο και δεν ξέραμε τι μας περίμενε. Πλέον δεν υπάρχει η έκπληξη και αυτό το πράγμα είναι η καταστροφή του μάγειρα» αποκάλυψε στο Down Town.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου