Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Το Τατουάζ: Θρήνος και ανείπωτος πόνος στα επόμενα επεισόδια!

Ο πόνος είναι ανείπωτος στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «To τατουάζ», για όλους τους πρωταγωνιστές. 

Ο Τόνυ και η Τατιάνα βρίσκονται συνεχώς στο νοσοκομείο και στο πλευρό του μωρού τους, που γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Η λύπη διαδέχεται τη χαρά για το ζευγάρι αφού η κατάσταση του μωρού δεν λέει να σταθεροποιηθεί. Ο Τόνυ, την ίδια στιγμή, ζητάει από τον Νικόλα να τον καλύψει στο θέμα των ναρκωτικών, γιατί φοβάται μην το ανακαλύψει η Τατιάνα.
Ο ίδιος, μάλιστα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα του τροχαίου.

Γνωρίζει καλά πως εάν η σύζυγος του μάθει την αλήθεια δεν θα του το συγχωρήσει ποτέ. Οι ώρες στο νοσοκομείο κυλούν αργά, ανάμεσα στην αγωνία για το μωρό της Τατιάνας και του Τόνυ και την αισιοδοξία από μια μικρή ανάκαμψη που έχει παρουσιάσει η κατάσταση του. Αυτό δεν εμποδίζει τη Μαργκώ να «τρώγεται» εκνευρισμένη από την ψυχρή στάση της Τατιάνας απέναντί της.

Και η τελευταία τους ελπίδα, όμως, χάνεται όταν οι γιατροί ζητούν να μιλήσουν στους δύο γονείς. Η αισιοδοξία όλων διακόπτεται από την τραγική πραγματικότητα και τη δυσάρεστη είδηση πως το μωρό δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το My TV, οι απροσδόκητες εξελίξεις φέρνουν την Τατιάνα και τον Τόνυ αντιμέτωπους με έναν ανεπανάληπτο πόνο.

Όλοι προσπαθούν να τους συμπαρασταθούν και να τους στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Τατιάνα κατηγορεί τον εαυτό της και ο Τόνυ ανήμπορος, ακόμη μία φορά, βρίσκει παρηγοριά στα ναρκωτικά. Η ζωή τους από εδώ και στο εξής θα αλλάξει για πάντα.

Ο Τόνυ, που μόλις βίωσε την απώλεια του παιδιού του, δίνει μάχη προκειμένου να μη χάσει και τη γυναίκα του και να της αποκρύψει πως έχει ξανακυλήσει σε ουσίες.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου