Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Τζίνα Γαβαλά: Η συνεργασία με τον Αρναούτογλου και η συμβουλή του Πάριου

Η Τζίνα Γαβαλά ως κόρη δημοσιογράφου και εκδότη δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τα βήματά του. 

«Ο πατέρας μου είναι ο ήρωας μου. Τον θαυμάζω πάρα πολύ» συμπληρώνει η ίδια. Η πρώτη της τηλεοπτική συνεργασία ήταν στην Εμπόλεμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη, ενώ αμέσως μετά συνεργάστηκε με τους Καμπουράκη - Οικονομέα στην πρωί ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να μεταπηδήσει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και συμμετείχε στο Όμορφος Κόσμος το Πρωΐ. Έκτοτε η Τζίνα συνεργάστηκε με όλους τους παρουσιαστές που ανέλαβαν την  πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού, μέχρι τον Απρίλιο του 2016, όταν, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του Mega, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε με συγκίνηση το πρόωρο φινάλε της εκπομπής Καλημερούδια. «Στην αρχή, που είχα και τη ρετσινιά της ενημέρωσης, μου ήταν λίγο περίεργο, αλλά μετά το διασκέδαζα κι εγώ μαζί με τους τηλεθεατές. Πέρασα πολύ ωραία και αγάπησα ακόμα περισσότερο τη δουλειά μου» εξήγησε στο people και συνέχισε:

 «Κάποια στιγμή μου έγινε πρόταση να κάνω πιλότο για μια εκπομπή, την οποία τελικά δεν δέχτηκα και παρουσίασε ο Νότης Χριστοδούλου ως ενότητα διακόσμησης στο πρωινό του Μega. Επίσης, κατά καιρούς μου έλεγαν να παρουσιάζω τα θέματα μου στο πάνελ. Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ένιωθα πολύ μεγάλη ασφάλεια. Αντιμετώπιζε με τον ίδιο σεβασμό τα άτομα που ήταν και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ήταν η καλύτερη μου συνεργασία. Όσον αφορά το κομμάτι της προβολής, δεν ήμουν ποτέ ένθερμη στο να βγαίνω μπροστά από τις κάμερες. Πλέον, όμως, αν μου γινόταν μια πρόταση που θα μπορούσα να υποστηρίξω και να υπερασπιστώ με τις γνώσεις μου και η θεματολογία της θα ταίριαζε με την αισθητική μου και θα συντελούσε στην εξέλιξη μου ως επαγγελματία, ευχαρίστως θα έλεγα ναι».

Ανάμεσα στις πολλές συνεντεύξεις που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια, ξεχωρίζει εκείνη του Γιάννη Πάριου στην εκπομπή Καλημερούδια το 2016. «Μου είχαν προτείνει πολλές φορές να κάνω συνέντευξη στον πεθερό μου, αλλά δεν ήθελα για να μη θεωρηθεί ότι εκμεταλλεύομαι την οικογενειακή μας σχέση» λέει με ειλικρίνεια. Τι είναι άραγε αυτό που θαυμάζει στον Γιάννη Πάριο ως τραγουδιστή αλλά και ως άνθρωπο;

«Πριν ακόμη τον γνωρίσω προσωπικά, μου άρεσε η φωνή του. Όταν τον γνώρισα ως μπαμπά του αγοριού μου, διαπίστωσα πως είναι ένας τρυφερός γονιός, που προσφέρει αγάπη στα παιδιά του. Αυτό που θυμάμαι είναι η συμβουλή του να δίνω βάση στους ανθρώπους που ασχολούνται με το μέσα τους και όχι με την εικόνα τους».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου