Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ακόμα ένα μωρό για την διάσημη παρά το σκάνδαλο απιστιών του αθλητή αγαπημένου της (φωτο)

Έτοιμη για ακόμα ένα μωρό

Ακόμα ένα παιδί στην οικογένεια Kardashian; Φαίνεται πως μία από τις αδερφές ετοιμάζεται να γίνει μανούλα ξανά.  Ο λόγος για την 34χρονη Khloe Kardashian η οποία αποκάλυψε στο Twitter την πρόθεσή της να κάνει ένα δεύτερο παιδί, ενώ η κόρη της True Thompson δεν είναι ακόμα ενός έτους.

Η Khloe φαίνεται να έχει ξεπεράσει και να έχει αφήσει πίσω το σκάνδαλο απιστιών του αγαπημένου της Tristan Thompson, που ξέσπασαν τον περασμένο Απρίλιο, λίγο πριν η Khloe φέρει στον κόσμο την κόρη τους.

Σε ερώτηση fan της στο Twitter για το αν θέλει να χαρίσει ένα αδερφάκι στην True, η μικρότερη Kardashian αποκάλυψε χαρακτηριστικά:

«Θεέ μου δεν ξέρω. Αγαπώ την True τόσο πολύ και νιώθω πλήρης εξαιτίας της. Νομίζω πως ένα ακόμα παιδί θα με έκανε πιο πλήρη αλλά δεν ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει και ο θεός θα αποφασίσει».

Εν το μεταξύ, άτομα από το περιβάλλον της Khloe αναφέρουν πως η 34χρονη είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Tristan και καταλαβαίνει πως πολύς κόσμος είναι κατά της επανασύνδεσης με τον Thompson αλλά την ίδια δεν την ενδιαφέρει η γνώμη κανενός.

Η πηγή αναφέρει πως Tristan και Khloe διανύουν την καλύτερή τους φάση και είναι πολύ ευτυχισμένοι και έτοιμοι να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί μέσα στο 2019.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου