Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ανδρέας Λάφης: Θα πήγαινε ποτέ σε talent show; Τι αποκαλύπτει ο ίδιος;


Ο Ανδρέας Λάφης, αυτή την περίοδο συμμετέχει στη μουσική παράσταση «Συνοικία Ασμάτων» που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά!


Ο ίδιος, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του!

Η μουσική λειτουργεί ως προσωπικό σας καταφύγιο;

«Κυρίως! Μετά την οικογένεια μου, είναι το δίχτυ ασφαλείας μου. Η σωτηρία μου, η λύτρωση, η διαφυγή μου! Όλα τα ξεχνάω όταν πιάνω την κιθάρα μου και τραγουδάω, είτε τελείως μόνος είτε πάνω στη σκηνή!».

Τι καινούργιο σκαρώνετε με τις νότες;

«Έχω γράψει τελευταία μια μπαλάντα και είμαι προς αναζήτηση καινούργιας δισκογραφικής εταιρίας για να το κυκλοφορήσω! Έστω και ψηφιακά. Γράφω συνεχώς τραγούδια, έχοντας ξεπεράσει τα 120, γιατί η ανάγκη μου να εκφραστώ γεννάει συνεχώς μουσικές και στίχους».

Τι σας εμπνέει στη ζωή και στη δουλειά;

«Η μουσική είναι η ζωή μου κι έτσι ό,τι με εμπνέει στην καθημερινότητα με εμπνέει και στη δουλειά! Το γέλιο ενός μωρού παιδιού, η αγάπη της οικογένειας μου, η μοναξιά των ανθρώπων, το βλέμμα από ένα αδέσποτο, η θάλασσα, ένα λουλούδι σε μια γλάστρα, η φύση με τα χρώματα της, τους ήχους της και τις σιωπές!».

Ποιες είναι οι τρεις απολαύσεις στη ζωή σας;

«Αγαπώ πολύ οτιδήποτε έχει να κάνει με τη θάλασσα, τον κινηματογράφο και κυρίως τα ταξίδια -τα πραγματικά, αλλά κι εκείνα τα ταξίδια με το νου!».

Αν ξεκινούσατε τώρα, θα πηγαίνατε σε talent show;

«Αν και ποτέ μη λες ποτέ, προφανώς, η διαδρομή μου δείχνει πως όχι! Δεν είναι κάτι που με εκφράζει! Συνειδητά, η επιλογή μου είναι ο ανήφορος», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον Τηλεθεατή!

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου