Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Αυτό δεν το γνωρίζαμε για την Τζένη Μελιτά! Έκανε μαθήματα σε παιδάκια και δούλευε ως δικηγόρος!

Ένα κορίτσι µε µπρίο και τσαχπινιά, που φέτος εµφανίζεται στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στον Alpha. 

Η Τζένη Μελιτά λατρεύει τις γιορτές αλλά και τη δουλειά της. Τι λέει για την εκπομπή στην οποία συμμετέχει και πόσο την αντιπροσωπεύει αυτό που κάνει; Η ίδια απαντά σε όλα...

Είσαι ευχαριστημένη από τη συμμετοχή σου στο «Τι λέει;»;

Χαίροµαι που βλέπω τον εαυτό µου να εξελίσσεται µε σταθερά βήµατα µετά από πέντε έτη στην τηλεόραση. Μου δόθηκε από τον Alpha και την Ελένη Τσολάκη µια υπέροχη ευκαιρία να δείξω ακόµη πιο χαρακτηριστικά ποια είµαι. Επιπλέον, µε τη στήλη µου «Η Τζένη βγαίνει», έρχοµαι για µία ακόµη φορά κοντά σε αυτό που λατρεύω, την αληθινή επαφή µε τον κόσµο στον δρόµο.

Αυτό που κάνεις σε αντιπροσωπεύει;

Με ικανοποιεί, γιατί αισθάνοµαι ότι δεν µένω στάσιµη. ∆εν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν ακουµπάει σε µια πτυχή του εαυτού µου. Οταν ξεκίνησα, δεν µπορούσα καν να φανταστώ αυτό που είµαι σήµερα. Αισθανόµουν ότι δεν ήξερα τι ακριβώς θέλω να κάνω, πού θέλω να φτάσω. Οταν π.χ. έκανα µαθήµατα σε παιδάκια ή δούλευα ως δικηγόρος. Οµως, ο κόσµος µε αγκάλιασε µε τέτοιο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια, που µε έκανε να πιστέψω σε εµένα. Σε αυτόν τον κόσµο χρωστάω αυτό που κάνω τώρα και δίνω όλο τον εαυτό µου για να µην τον απογοητεύσω.

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου