Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ειρήνη Στεριανού: Δε φαντάζεστε ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά το GNTM!

Η Ειρήνη Στεριανού, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Greece’s next top model και ξεχώρισε για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Κι αν περιμένατε να είναι στο χώρο της μόδας, γελιέστε!

 Η Ειρήνη Στεριανού ετοιμάζεται για… το ραδιοφωνικό της ντεμπούτο, θα συμμετέχει στην ραδιοφωνική εκπομπή των Κεν Αλεξανδράτου και Παναγιώτη Θεοφίλου σε διαδικτυακή συχνότητα.

Η ίδια είπε στην εφημερίδα Espresso: «Το ραδιόφωνο μου αρέσει. Είχα ασχοληθεί και πιο παλιά, πάλι σε ιντερνετική συχνότητα. Αυτή η συνεργασία έτυχε, αλλά μου άρεσε πολύ και η χημεία που είχαμε με τα παιδιά, τον Κεν και τον Παναγιώτη, και λέμε από τη νέα χρονιά να ξεκινήσουμε εκπομπή όλοι μαζί».

Όσο για την εμπειρία της στο GNTM δήλωσε: «Ήταν ωραία εμπειρία. Είδα τι πίεση έχει αυτή η δουλειά. Γνώρισα και καλές κοπέλες και κακές κοπέλες. Κάποιες το παράκαναν μπροστά στις κάμερες γιατί τους άρεσε να τραβούν την προσοχή. Όπως η “τριάδα της φωτιάς”, για παράδειγμα. Αλλά υπήρχαν κι άλλες, που έδειχναν χαμηλών τόνων μπροστά στις κάμερες και πίσω ήταν χειρότερες. Οι συγκεκριμένες, μάλιστα, βγαίνουν τώρα και κράζουν. Γενικά υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στο παιχνίδι και ζήλια και κακία. Και είναι λογικό. Τόσες κοπέλες ήμασταν».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου