Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Λευτέρης Ελευθερίου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε «ναι» στο «Σόι σου»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου κάνει guest εμφάνιση στο Σόι σου. 

Ο «βαφτιστικός» έχει τίτλο το επεισόδιο στα «Σόι» που θα προβληθεί την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 21.00 στον Alpha.

Το μωρό, που βάφτισε πριν από 35 χρόνια η Αλεξάνδρα για να βγάλει μια υποχρέωση από τις αποκηρυγμένες διακοπές στα Μάταλα χτυπά ξαφνικά την πόρτα της, ώριμος ανφάς πια ζητώντας της να τον παντρέψει.

Ο Μάνθος είναι ένας παραδοσιακός κτηνοτρόφος Κρητικός, με τα μαύρα ρούχα το κεφαλομάντιλο και τις κατσίκες του, και η Αλεξάνδρα είναι έξω φρενών όταν ακούει ότι θα έρθει. όταν φθάνει όμως όλα αλλάζουν, με νονά και βαφπστήρι να καταλήγουν να πίνουν μαζί ρακές για να «βρέξουν» την κουμπαριά.

 «Ο ρόλος του Κρητικού είναι αγαπημένος μου, ο κόσμος τον έχει αγαπήσει. Είναι καρμικός ρόλος. Από το βιντεάκι στο Youtube που είχε κάνει 1 εκατ. θεάσεις μέχρι την ταινία "Ξα Μου" και αργότερα τη θεατρική "Αγρια Δύση". Ο ρόλος του Κρητικού με κυνηγά και με ακολουθεί» είπε στο «tvέθνος» ο Λευτέρης Ελευθερίου, εξηγώντας πως είπε το «ναι» για την γκεστ συμμετοχή του στη σειρά καθώς το σενάριο που πήρε στα χέρια του ήταν εξαιρετικό.

Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. «Η συνάντηση Μάνθου και Αλεξάνδρας θα φέρει πολλά ευτράπελα. Ήταν πραγματικά ευτυχής συγκυρία που συνεργάστηκα με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, όπως και με τους υπόλοιπους συντελεστές στο "Σόι’’. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πολύ ευχάριστο και το χάρηκα πραγματικά».

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά και για την αποχή του από την ελληνική μυθοπλασία «Η τελευταία δουλειά που έκανα ήταν το "Daddy cool’’ που συνέπεσε χρονικά με την άνθηση των ριάλιτι. Εκείνη τη σεζόν δεν είχε μεγάλη επιτυχία η μυθοπλασία. Εγώ δεν έχω στραφεί, ούτε θα στραφώ ποτέ στα παιχνίδια, παρότι είχα προτάσεις για συμμετοχή σε αυτά. Επιμένω στη μυθοπλασία. Υπήρξαν κάποιες προτάσεις που όμως δεν μου κέντρισαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον ή ίσως δεν ήταν αυτό που ήθελα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έχω επικεντρωθεί στην ταινία. Δεν σου κρύβω πως πια κάνω πράγματα επιλεκτικά»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου