Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Κ. Γιαννακόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό του από τη Φ. Ξυλά: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού

Ενας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, σπάει τη σιωπή του για τον χωρισμό του από τη Φαίη Ξυλά, μιλά για τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί.

Ο ηθοποιός μιλάει για τα αίτια που τούς οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση ενώ τονίζει πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Να ξεκινήσουμε από τη «βόμβα» πως δεν είστε πια μαζί με τη Φαίη Ξυλά, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Με τη Φαίη επιλέξαμε να ρίξουμε την αυλαία του γάμου μας ήσυχα και ήρεμα.

Κανείς από όσους σας είχε ζήσει από κοντά, ανάμεσά τους κι εγώ, δεν θα πίστευε ότι θα έπεφτε κάποια στιγμή η αυλαία αυτή. Τι έφταιξε;

Δεν έχει σημασία να σταθούμε στο τι μας οδήγησε στην απόφαση αυτή. Αυτό αφορά μόνο εμάς. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω για το θέμα είναι πως με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή κυρίως λόγω του παιδιού μας, του Πάρη, αλλά όχι μόνο λόγω αυτού. Εζησα ευτυχισμένος πλάι της και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν βελούδινο χωρισμό, όπως λες. Δεν υπήρξε άλλο αίτιο γι’ αυτόν, πέρα από την όποια φθορά πιθανότατα φέρνει ο χρόνος, Κωνσταντίνε;

Κανένα άλλο αίτιο! Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο ούτε κάτι άλλο. Υπήρξε η φθορά του χρόνου, που αναφέρεις. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα τη λατρεύω, κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό «δώρο» της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό.

Μιλάς τόσο τρυφερά για εκείνη, όπως και η ίδια για εσένα. Είναι ωραίοι οι βελούδινοι χωρισμοί, ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί.

Ενα υπέροχο, πανέξυπνο παιδί που βλέπω κάθε μέρα, όταν δεν λείπω στην Πάτρα για τις παραστάσεις της «Τρισεύγενης» όπου παίζω. Είμαι κοντά στον Πάρη και θα είμαι πάντα! Τον απολαμβάνω να μεγαλώνει.

Θυμάμαι έγκυο τη Φαίη, θυμάμαι τον ερχομό του παιδιού. Πόσο είναι τώρα;

Είναι τριάμισι χρόνων αντράκι!

Προχώρησες σε κάποια άλλη σχέση μετά τον χωρισμό σου από τη Φαίη;

Οχι, είμαι μόνος μου και έχω ρίξει όλο το βάρος μου στη δουλειά. Μετά από 15 χρόνια σε μια τόσο δυνατή σχέση, θα ήταν λάθος να μπω σε άλλη.

Εναν δεύτερο γάμο θα έκανες ή όχι;

Όχι. Δεν νομίζω πως θα έκανα άλλον.

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου