Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Kim Kardashian - Kanye West: Τέταρτο παιδί για το «χρυσό» ζευγάρι μέσω… παρένθετης μητέρας! (φωτο)

Τι; Τέταρτο παιδί;

Μόλις ένας χρόνος έχει περάσει από την γέννηση της μικρής Chicago West και όμως η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν ήδη στα σκαριά το τέταρτο παιδί τους!

Όπως, λοιπόν, γράφτηκε στον διεθνή Τύπο, η Kim και ο Kanye περιμένουν τέταρτο παιδί και μάλιστα το δεύτερο που θα έρθει στην ζωή μέσω... παρένθετης μητέρας.

Η Kim, στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες της (στην πέντε ετών North και τον τριών ετών Saint), αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και αλλεπάλληλες επιπλοκές και έχει πλέον αποφασίσει πως δεν θα ρισκάρει ξανά την υγεία της, επιλέγοντας έτσι μία άλλη γυναίκα να κυοφορήσει το μωρό της.


Μάλιστα, όταν ήταν έγκυος η La’Reina Haynes, η πρώτη παρένθετη μητέρα που χρησιμοποίησε το ζευγάρι, η Kim είχε μιλήσει στο «Entertainment Tonight», λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της ανυπομονούσαν για τον ερχομό μιας μικρής αδερφής.

Πιο συγκεκριμένα, η περσόνα είχε δηλώσει:

«Είναι και τα δύο ενθουσιασμένα. Βέβαια, δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνονται πλήρως επειδή δεν βλέπουν την μεγάλη κοιλιά μου και δεν με ακούν να παραπονιέμαι κάθε δύο δευτερόλεπτα. Αλλά μιλάμε για αυτό πολύ, επομένως νομίζω ότι έχουν ενθουσιαστεί. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει ο γιος μου μιας και είναι ακόμα μικρός για να αντιληφθεί τι συμβαίνει, αλλά η κόρη μου είναι σούπερ ενθουσιασμένη»!

Τώρα αν ισχύουν τα δημοσιεύματα για το τέταρτο παιδί ή όχι; Ο καιρός θα δείξει!

πηγή