Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Κορίτσια κλάψτε! Ο Γιώργος Λέντζας είναι... ερωτευμένος!

Ο Γιώργος Λέντζας δεν είναι μόνος και δηλώνει ερωτευμένος!


Έχει αρκετές επιτυχίες και δέχεται αρκετά φλερτ λόγω της εμφάνισης του!
“Είμαι πιο χαμηλών τόνων και ντροπαλό παιδί. Σίγουρα με βλέπει περισσότερος κόσμος, μέσω της έκθεσής μου στην τηλεόραση. Ωστόσο, δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε ως προς το πώς διαχειρίζομαι τις καταστάσεις, ούτε ως προς το πώς βλέπω τα πράγματα.” είπε χαρακτηριστικά.

Δηλώνεις ερωτευμένος… Τι έρωτας είναι αυτός, όμως, όταν σας χώριζαν τόσα χιλιόμετρα, για τρεις μήνες;

“(γελάει) Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση. Αν βρεις έναν άνθρωπο που νομίζεις ότι σε εξελίσσει και έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνεις σε έναν σύντροφο, τα πάντα είναι δυνατόν να γίνουν. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς στήριξη και κατανόηση – δεν αφορά τον έναν, αφορά και τους δύο.” τόνισε στο Down Town και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου .

Ξυπνάς αλλιώς όταν είσαι μέσα στα μέλια και στον έρωτα; Αλλάζει η μέρα σου; Η διάθεσή σου; Ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα και τον κόσμο;

Δεν είμαι πολύ γλυκανάλατος, η αλήθεια είναι. Εκφράζομαι δύσκολα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε πρωί που ξυπνάς έχεις αυτό το παράξενο αίσθημα: Θέλεις να ξυπνήσεις για να αντικρίσεις τον άλλον δίπλα σου, να μοιραστείτε εμπειρίες και καθημερινότητα, να εξελιχθείτε μαζί. Νομίζω ότι ο έρωτας δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια. Απεναντίας, έχει να κάνει με την εξέλιξη και την εξερεύνηση μιας κοινής πραγματικότητας. Είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα στον κόσμο!

Να υποθέσω πως, αντίστοιχα, όποτε χώριζες παλιά, ήσουνα «δεν θέλει απόψε άνθρωπο να δει / γιατί έχει κάψες, κάψες το παιδί», που έλεγε κι ο Τόλης;

(γελάει) Έχω περάσει από όλα τα στάδια, αλλά γενικά είμαι μετρημένος – και στη χαρά και στη λύπη. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου