Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Μαρία Ναυπλιώτου: «Με ενοχλεί να γραφτεί ή να ειπωθεί οτιδήποτε για την προσωπική μου ζωή»

Η Μαρία Ναυπλιώτου δεν έχει επιτρέψει στα media να ασχοληθούν με την προσωπική της ζωή. Και όποτε αυτό έγινε, υπήρξε η σθεναρή αντίδρασή της ενώ δεν έκρυψε την ενοχλησή της. 

Η ίδια ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τη δημοσιότητα. Διαβάστε τι είπε η ίδια...

Φαντάζομαι, θα κάνεις τρομερή οικονομία δυνάμεων για να τα βγάζεις πέρα με μια τόσο απαιτητική παράσταση όπως το «Masterclass».

Σωστά το φαντάζεσαι! Μιλάω ελάχιστα ως άλλος... Μουγγοθόδωρος (σ.σ.: γελάει) και κάνω μόνο μικρές εξαιρέσεις, όπως τώρα, στη συνέντευξή μας... Αλλά η ανταμοιβή είναι πολύ μεγάλη με το τόσο θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που με χαροποιεί και με συγκινεί βαθιά.

Την Κάλλας την κυνηγούσαν οι παπαράτσι...

Ηταν από τα πρώτα θύματα του φαινομένου παπαράτσι και της αγάπης για σκάνδαλα. Την ξάφνιαζε όλο αυτό και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Την πανικόβαλε συχνά...

Εσένα σε ενοχλεί να κρέμεται η προσωπική σου ζωή στα μανταλάκια, Μαρία;

Οσες, ελάχιστες ευτυχώς, φορές έγινε κάποια αναφορά στην προσωπική μου ζωή, που προφυλάσσω, είχα ενοχληθεί πολύ, δεν σ’ το κρύβω. Δεν έχει έτσι κι αλλιώς κανένα ενδιαφέρον για κανέναν το τι κάνω όταν δεν βρίσκομαι στη σκηνή, αλλά ειλικρινά με ενοχλεί να γραφτεί ή να ειπωθεί οτιδήποτε, γιατί έχω επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να υπάρχω στον χώρο μέσα από τη δουλειά μου και μόνο από αυτή.

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου