Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

«Master Chef»: Οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 3.000

To «Master Chef» έχει μεγάλη ζήτηση. 


Ξεπέρασαν τους 3.000 οι μάγειρες, όμως οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εν δράσει πάνω από τα τσουκάλια μόνο τους καλύτερους. Το «Master Chef», που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, στο Star, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα «βασιλιά» της κουζίνας.

Ποιοι θα βοηθήσουν σαυτό. Μα, φυσικά, οι τρεις κριτές του reality, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αυτοί είναι, άλλωστε, οι πρωταγωνιστές στο τρέιλερ-υπερπαραγωγή για τον νέο κύκλο της εκπομπής, το οποίο προβάλλεται ήδη από τη συχνότητα του Star.

Σύμφωνα με την espresso, τα γυρίσματα έγιναν σε προσεκτικά επιλεγμένους χώρους, στα βόρεια προάστια, και κράτησαν δύο ημέρες. Το σενάριο υπέγραψε η Νατάσα Σέγκου, ενώ τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Γιάννης Μικρός.

 Το τρέιλερ χωρίζεται σε δύο μέρη: στο πρώτο μέρος, οι τρεις κριτές, πολύ κομψά ντυμένοι, εμφανίζονται στο λόμπι κάποιου ξενοδοχείου για να γνωρίσουν τους διαγωνιζομένους.

Εκεί, τους υποδέχονται διαδοχικά δύο αιθέριες υπάρξεις, με τον Λεωνίδα να κλέβει την παράσταση και στις δύο περιπτώσεις, κερδίζοντας την απόλυτη προσοχή των κοριτσιών.

Ο Πάνος και ο Σωτήρης, από την άλλη μεριά, αν και παραξενεύονται με το... σουξέ του συναδέλφου τους, μένουν στο ύψος τους. Στο δεύτερο μέρος του τρέιλερ Ιωαννίδης, Κοντιζάς και Κουτσόπουλος μένουν άναυδοι από τις εντυπωσιακές ικανότητες των επίδοξων μαγείρων.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου