Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Νίνα Παπαϊωάννου: Ποια είναι η 50χρονη κληρονόμος και κοσμική Αθηναία που μπήκε στο My Style Rocks; (φωτο)

Η Νίνα Παπαϊωάννου μπήκε στο My Style Rocks 2 και έκλεψε τις εντυπώσεις!


Πρόκειται λοιπόν για την κληρονόμο και επιχειρηματία της Fiat-Παπαϊωάννου, η οποία εκτός του ότι αγαπά την μόδα, διατηρεί το δικό της blog!

Η Νίνα Παπαϊώαννου είναι μητέρα δυο παιδιών, 28 και 27 ετών, ενώ μέσω του blog της δίνει συμβουλές σε γυναίκες των 40+ για το styling και τη μόδα. Αληθινή κοσμοπολίτισσα, η Νίνα Παπαϊώαννου ζει μεταξύ Αθήνας, Καλιφόρνιας και Λονδίνου.
«Στα 50 και, μπήκα ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι τηλεοπτικό σόου My Style Rocks στην Ελλάδα.

Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα», έγραψε στο blog της ανεβάζοντας φωτογραφία με την κόρη της Νίκη Σβώλου.
Πάντως μόνο και μόνο από το πρώτο της look στο My Style Rocks αποδεικνύεται πως η Νίνα Παπαϊωάννου ξέρει από στιλ και από διάσημους οίκους καθώς Maison Martin Margiella και Chloe ήταν μερικά από τα brands που επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της και τη ζωή της ως εξής: «Είμαι επιχειρηματίας όλη μου τη ζωή. Πάντα προσπαθώ να κάνω κάτι καινούργιο. Κέρδισα τα πρώτα μου χρήματα στην 6η δημοτικού πουλώντας χαριτωμένες τσάντες που έπλεκα για να διασκεδάζω. Έγιναν τόσο αγαπητές που έπρεπε να δουλεύω σκληρά για την παραγωγή τους και δεν το διασκέδαζα πλέον.

Στη δεκαετία των 20 ξεκίνησα μία εταιρία με παραγγελίες μέσω mail. Μαζί με μία από τις καλύτερές μου φίλες πετύχαμε και βγάλαμε καλά χρήματα. Έπειτα όμως, με την απόκτηση των παιδιών και τα διαζύγιά μας δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση.

Πάνω από όλα , όμως, το πιο προκλητικό μου επάγγελμα ήταν σε μία από τις σημαντικές εταιρίες εισαγωγών αυτοκινήτων Fiat, εκείνη του πατέρα μου».
Η Νίνα Παπαϊωάννου έχει ασχοληθεί με πολλά και διάφορα αντικείμενα μέχρι τώρα στη ζωή της. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Ciao, είναι απόφοιτος των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη και στα τέλη του '80 δούλεψε στην επιχείρηση εισαγωγής αυτοκινήτων γνωστής ιταλικής εταιρίας που είχε η οικογένεια της.


Στην πορεία διαπίστωσε ότι αυτός ο τομέας δεν ταιριάζει απόλυτα. Έτσι, εργάστηκε ως κοσμικογράφος στο περιοδικό «Status», ασχολήθηκε με τη διακόσμηση και τη δημιουργία κεριών και περιπλανήθηκε για κάποια χρόνια επαγγελματικά, μέχρι να βρει το στοιχείο της, που είναι η μόδα.


Στην προσωπική της ζωή η Νίνα Παπαϊωάννου ήταν παντρεμένη με τον Χάρη Σβώλο, μηχανικό-μηχάνολόγο που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας.


Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, το Νίκο και τη Νίκη και όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, η γέννηση των παιιδών της είναι η στιγμή που την καθόρισε. Στις αρχές της δεκαετίας των 00s η νεοφερμένη παίκτρια του «My style rocks» και ο τότε σύζυγος της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και στη συνέχεια εκείνη έφτιαξε ξανά τη ζωή της.

Μάλιστα, όπως είπε στον Στέλιο Κουδουνάρη, ζήτησε τη γνώμη του συζύγου της προτού αποφασίσει να συμμετάσχει στο «My style rocks» κι εκείνος συμφώνησε, καθώς στηρίζει τις επιλογές της και του άρεσε πολύ η ιδέα να εκπροσωπήσει στιλιστικά τις γυναίκες της ηλικίας της.

Δείτε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν...




πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου