Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος-Μαρίζα Ρίζου: Ειδύλλιο χαμηλών τόνων

Eναν δυνατό έρωτα, προφυλαγμένο από τα πολλά φώτα, βιώνουν ο ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πηγές από τον φιλικό κύκλο του, έκλεισε έναν χρόνο σχέσης, κρατώντας σταθερά διακριτική στάση απέναντι στη δημοσιότητα. Τόσο εκείνος όσο και εκείνη είναι αντίθετοι στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες, ενώ, ακόμα και όταν βγαίνουν μαζί, φροντίζουν να μη γίνονται αντιληπτοί από κάμερες και φωτογράφους. Έτσι αθόρυβα παρακολούθησε ο Οδυσσέας τη Μαρίζα στις πρόβες για την πρώτη συναυλία της για τη νέα χρονιά με την Big Band του δήμου Αθηναίων, στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Στο ίδιο πλαίσιο είχε γίνει και η εμφάνιση της Μαρίζα Ρίζου τον Δεκέμβριο στην επίσηµη πρεμιέρα της παράστασης «Masterclass» στο θέατρο «Μικρό Χορν», την οποία υπογράφει σκηνοθετικά ο σύντροφός της, µε τη Μαρία Ναυπλιώτου να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Η παρουσία της ερμηνεύτριας υπήρξε απολύτως διακριτική. Φωτογραφήθηκε µε τον Πάνο Μουζουράκη, αποφεύγοντας να ποζάρει στα καμαρίνια µε τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Ωστόσο, άνθρωποι που βρέθηκαν στο θέατρο εκείνο το βράδυ περιγράφουν την τρυφερότητα με την οποία κοιτούσαν ο ένας τον άλλον, αλλά και τη χαρά που φαίνεται ναέχει φέρει αυτή η σχέση στη ζωή και των δύο. Η περσινή Πρωτοχρονιά τούς έφερε πιο κοντά, κάτι που όμως οι δύο καλλιτέχνες προστάτεψαν από τα media. Είχαν γνωριστεί στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο, όπου δραστηριοποιούνται, αρκετό καιρό πριν γίνουν ζευγάρι.

Πριν από δύο χρόνια, μάλιστα, είχαν συνεργαστεί επί σκηνής για την παρουσίαση της απονοµής των Βραβείων Βιβλίου Public στο θέατρο «Παλλάς». Τότε ο Οδυσσέας ζούσε με την πρώην σύντροφό του και ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, ενώ η Μαρίζα διατηρούσεσχέση µε τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Όμως, τα δεδομένα άλλαξαν για την προσωπική ζωή και των δύο. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Κατερίνα Παπαδάκη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη συμβίωσή τους, διατηρώντας, ωστόσο, άριστες σχέσεις αφού έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Την ίδια χρονική περίοδο η σχέση της Μαρίζα Ρίζου και του Κωνσταντίνο Ασπιώτη έφτανε στο τέλος της. Ο Οδυσσέας και η Μαρίζα συναντήθηκαν ξανά σε εορταστικά κοσμικά καλέσματα και συνειδητοποίησαν ότι ανάμεσά τους, εκτός από εκτίμηση, σιγοκαίει και μια αμοιβαία έλξη, που τους οδήγησε τελικά στο να γίνουν ζευγάρι. Εκτοτε παραμένουν ερωτευμένοι και αχώριστοι.



Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου