Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Mάθαμε την ηλικία του και δεν το πιστεύαμε

Αναμφισβήτητα ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των αντρών που όσο χρόνια κι αν περάσουν παραμένει το ίδιο γοητευτικός, λες κι ο χρόνος δεν τον αγγίζει καν. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία του και πραγματικά δεν το πιστεύαμε.

Λες την ηλικία σου;

«Είμαι γεννημένος στις 15/1/1962, είμαι 57 χρονών. Γιατί να μην πω την ηλικία μου;», λέει στο Λοιπόν και συνεχίζει:

«Ο κόσμος ξέρει πάνω-κάτω πόσο είμαι, γιατί, ακόμα και να μην το πω, ξέρουν πότε ξεκίνησα, μπορούν να κάνουν πρόσθεση, δεν είναι χαζός ο κόσμος. θεωρώ ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του. Η καριέρα του ηθοποιού δεν τελειώνει ποτέ, κάποια στιγμή κάνεις το μαθητή, το γιο και μετά θα φτάσει να κάνεις τον παππού κι αυτό είναι το καλό σε αυτή τη δουλειά, ότι δεν έχουμε ημερομηνία λήξης. Δεν φταίω εγώ αν κάποιοι δεν λένε την ηλικία τους και δεν με απασχολεί», λέει ενώ αποκαλύπτει αν το σίριαλ «Έλα στη θέση μου», στο οποίο πρωταγωνιστεί θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

«Είναι η τρίτη σεζόν φέτος και η πορεία του είναι εξίσου επιτυχημένη, όπως και τις δύο προηγούμενες πηγαίνει πολύ καλά. Είναι μια ευλογημένη στιγμή, χαιρόμαστε που πάμε και δουλεύουμε, που έχουμε γύρισμα κάθε μέρα κι έχουμε γίνει οικογένεια πια, είμαστε μια παρέα. Είναι καλό να περνάς καλά σε αυτό που κάνεις, να το διασκεδάζεις, να σου αρέσει, να αρέσει στον κόσμο και να έχει απήχηση. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, δεν έχει αποφασιστεί. Φέτος έχουν γίνει κάποια σίριαλ κι εξακολουθούν να γίνονται, δεν έχουν την ίδια απήχηση όλα, αλλά πάντα έτσι γίνεται. Ίσως πρέπει κι εμείς, οι ίδιοι οι άνθρωποι της δουλειάς, να το ψάξουμε και να ενδιαφερθούμε λίγο περισσότερο, να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Καλό είναι να έρθουν δουλειές», λέει μεταξύ άλλων.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου