Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ποια λέει: «Περιμένω να κάνω το επόμενο λάθος μου»; (φωτο)

Ο λόγος για τη Φιλίππα Ταμπάρη η οποία πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Η Πόλη» που θα παίζεται μέχρι τις 15 Γενάρη στο θέατρο Αλκμήνη.

Η ίδια αποκαλύπτει την τελευταία φορά που... κάτι έκανε και άλλαξε η ζωή της...

Η τελευταία φορά που...

Άλλαξες το μήκος ή το χρώμα των μαλλιών σου;

Το καλοκαίρι και φρίκαρα γιατί δεν πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου. Τα έκοψα ένα μακρύ καρέ και σαν να μην έφτανε αυτό, τους άλλαξα και χρώμα. Πήρα την απόφαση ξαφνικά, χωρίς να το πολυσκεφτώ. Με είδα στον καθρέπτη και το μετάνιωσα την ίδια στιγμή. Αλλά το κακό είχε γίνει.

Έβγαλες selfie με κάποιον διάσημο;

Δεν είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω αλλά μπορώ να σου πω ποιον διάσημο θα ήθελα να δω κάτω από σκηνή, κάπου χαμένο μέσα στο πλήθος. Τον Johnny Depp. Εκεί και selfie θα 'βγαζα και στο Ιnstagram θα την ανέβαζα, να πάρω κανέναν follower.

Άκουσες μια ωραία ατάκα;

Προχθές μιλούσα με έναν φίλο μου για τα ανθρώπινα λάθη και μου θύμισε ένα πολύ ωραίο ρητό που είχε πει ένας σοφός: «περιμένω να κάνω το επόμενο λάθος μου». Είμαι σε μια φάση ζωής που μου ταιριάζει αυτή η ατάκα. Ανέκαθεν, το μεγάλο λάθος μου ήταν ότι καταπίεζα τα «θέλω» μου.

Aγχώθηκες υπερβολικά;

Στην πρεμιέρα της παράστασής μας. Είχα τόσο άγχος που ανέβηκα πάνω στη σκηνή και έπαθα «σεντόνι», δηλαδή ξέχασα τα λόγια μου. Ευτυχώς αυτό κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν κατάλαβαν κάτι οι θεατές.

Τραγούδησες δυνατά;

Σήμερα! Ήμουν στο αυτοκίνητο, γυρνούσα στη Γλυφάδα και στο ραδιόφωνο έπαιξε ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια: το «You are so beautiful tonight», του Eric Clapton. Το έβαλα στο τέρμα και άρχισα να τραγουδώ. Αν δεν είχε υπερβολικό κρύο, θα άνοιγα και τα παράθυρα.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου