Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Power of love: Ο Κοπιδάκης έφυγε από το παιχνίδι και η Αργυρώ έπεσε στην αγκαλιά του! (φωτο)

Ο Γιάννης Κοπιδάκης με την Αργυρώ Τσιοράνου από την πρώτη στιγμή υπήρξαν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα "ζευγάρια" του Power of Love, 

Οι δυο τους, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής τους στο παιχνίδι, είχαν σχέση πριν μπουν στο ριάλιτι αγάπης όμως, όπως υποστήριξαν, λίγους μήνες είχαν χωρίσει.

Η παλιότερη σχέση τους, όπως ήταν φυσικό, είχε απασχολήσει τόσο τους υπόλοιπους παίκτες που θεώρησαν πως αδικήθηκαν από τους συμπαίκτες τους, όσο και την παραγωγή που έπρεπε να σιγουρευτεί ότι οι κανόνες του παιχνιδιού επιτρέπουν την παρουσία Γιάννη και Αργυρούς στο σπίτι του Power of Love.

Πάντως, η Αργυρώ είδε από νωρίς την έξοδο από το παιχνίδι ενώ ο Γιάννης, μόλις την περασμένη Παρασκευή έφυγε οικειοθελώς από εκεί, καθώς αποφάσισε πως ήθελε να πάει να βρει την αγαπημένη του.

Και πράγματι έτσι έγινε αφού ο γοητευτικός Κρητικός ανέβασε μία φωτογραφία μαζί της στην οποία απεικονίζεται εκείνη να έχει πέσει στην αγκαλιά του. Μαζί, έγραψαν απευθυνόμενοι στους διαδικτυακούς τους φίλους: «Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την στήριξη σάς τόσο καιρό, να είστε καλά, μόνο χαμόγελα!!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση... 


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου