Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/1)


Πώς θα είναι η μέρα σου ερωτικά και επαγγελματικά; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά: Η μέρα σήμερα θα είναι εξαιρετικά δημιουργική και ενδεχομένως με πολλές μετακινήσεις. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτική, και ιδιαίτερα στα ψιλά γράμματα των συμφωνιών που ενδεχομένως χρειαστεί να συνάψεις. Οι συνεργασίες σου θα έχουν την εύνοια του πλανητικού σκηνικού, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κερδοφορία. Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου συνεχίζει να υπάρχει ένα κλίμα ρευστότητας που ξεκίνησε από το χθεσινό βράδυ. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για αυτό που θέλεις να κάνεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 23, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά: Κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα έχεις αρκετά μεγάλες ή μικρές ευκαιρίες να προωθήσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η ανεξάρτητη πορεία για σένα σήμερα και λιγότερο η ομαδική – συλλογική. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας φρόντισε να προβάλεις με κάθε δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες που παρέχεις ή τα προϊόντα που παράγεις και να κλείσεις καινούριες συμφωνίες.
Αισθηματικά: Το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα φέρει στα αισθηματικά σου κατανόηση, αισθηματική πληρότητα και τρυφερότητα αν είσαι σε σχέση. Είναι η κατάλληλη περίοδος να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου, ενδεχομένως και να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις ή να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Από την άλλη όμως, οι σχέσεις που αντιμετωπίζουν σημαντικά και μακροχρόνια προβλήματα μπορεί να κλυδωνιστούν για τα καλά, καθώς υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να θελήσεις να ζήσεις τη ζωή σου με λιγότερες δεσμεύσεις. Αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού μπορεί και να ερωτευθείς κεραυνοβόλα!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά: Οι πλανητικές συγκυρίες που θα σε επηρεάζουν στον επαγγελματικό τομέα προϊδεάζουν για μια γόνιμη συνεργασία σήμερα, με πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία αλλά και επέκταση δραστηριοτήτων. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας φρόντισε να εντείνεις τις προσπάθειές σου, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη από τον Τοξότη στον 7ο οίκο σήμερα είναι ευνοϊκή μαζί σου. Το κλίμα γίνεται κάπως καλύτερο μετά το μεσημέρι και θα έχεις ευκαιρίες και ευνοϊκότερες προϋποθέσεις να ξεδιαλύνεις τα πράγματα και να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου. Αλλά και για τις singles του ζωδιακού, είναι μια σπουδαία μέρα για να ξεκινήσουν μια νέα σχέση.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά: Υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να τα αλλάξεις ή να τα αναπροσαρμόσεις στην καριέρα σου σήμερα, για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα που προσδοκείς μελλοντικά! Και η σημερινή μέρα σου δίνει κάποιες ευκαιρίες να τα καταφέρεις. Θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα στον τομέα της καριέρας σου, αλλά δεν θα λείψουν και τα σκαμπανεβάσματα.
Αισθηματικά: Η Σελήνη σε σύνοδο ευνοεί τα αισθηματικά σου. Σε σχέση με χθες, θα είναι αρκετά θετικότερα τα πράγματα για τα αισθηματικά σου. Αν η σχέση σου αντιμετωπίζει προβλήματα, ρόλο πυροσβέστη αναμένεται να παίξει ένα φιλικό σου πρόσωπο που θα αναλάβει πρωτοβουλία για να σας φέρει πιο κοντά με το το αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά: Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συνθήκες των άστρων σήμερα για να κερδίσεις όλα αυτά που ελπίζεις ή που επιθυμείς. Κατά το δεύτερο μισό της μέρας χρειάζεται περισσότερο προσεκτικά βήματα από την πλευρά σου, μεγαλύτερη ευελιξία και μετρημένες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα.
Αισθηματικά: Η ειλικρίνεια και η ανοιχτή επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι το κλειδί που θα καθορίσει τις εξελίξεις στο συναισθηματικό τομέα. Θα υπάρξουν αντιξοότητες σήμερα που θα πρέπει να υπερνικήσεις, αλλά με αρκετή διπλωματία θα βρεις το δρόμο προς την ηρεμία και την ισορροπία. Αν είσαι σε σχέση, σε κάποια πράγματα ίσως να πρέπει να κάνεις λίγο πίσω. Κάποιες φορές θα πρέπει να υποκριθείς ότι τα δεικτικά σχόλια του συντρόφου σου δεν σε αγγίζουν, εάν θέλεις να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον στη σχέση σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 27.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά: Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια σήμερα. Εάν έχεις σκοπό να κάνεις κάποιες επενδύσεις, καλό θα ήταν να κινηθείς με προσεκτικά βήματα. Αν είσαι σε ελεύθερο επάγγελμα, καλύτερα να τολμήσεις κάποια επένδυση μια άλλη μέρα, προσδοκώντας αυξημένα έσοδα στο μέλλον.
Αισθηματικά: Σήμερα σαν να υπάρχει ένα σύννεφο που πλανάται πάνω από τη σχέση ή το γάμο σου και δεν σε αφήνει να χαρείς ή να ηρεμήσεις. Ίσως σε δυσαρεστούν κάποιες ευθύνες που έχεις επωμιστεί ή ακόμα και ο σύντροφός σου να αισθανθεί ότι πνίγεται μέσα στη σχέση.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά: Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ευνοεί τα νέα ξεκινήματα σήμερα. Είναι καιρός πλέον να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και την ασφάλεια του γνώριμου και να κάνεις ένα άνοιγμα στον κόσμο. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας, αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήθελες και θα επιθυμούσες.
Αισθηματικά: Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο η απαιτητική καθημερινότητα να ωθεί τη συναισθηματική ή οικογενειακή σου ζωή σε δεύτερη μοίρα και να μην υπάρχουν οι αντοχές ή η διάθεση για μια πιο βαθιά επικοινωνία με το σύντροφό σου. Υπομονή, ξημερώνουν και καλύτερες μέρες.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 29, 2.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά: Πολύ έντονη θα είναι η μέρα σήμερα σε εργασιακούς ρυθμούς, τόσο που δεν θα περισσεύει πολύ χρόνος για την προσωπική σου ζωή ή για ξεκούραση. Αυτό δεν σημαίνει όμως και κατ’ ανάγκη ότι θα είναι αποδοτική! Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια.
Αισθηματικά: Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά σήμερα άλλη διάσταση! Θα πρέπει να αποφύγεις τα ρίσκα και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες για να μπορέσεις να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα στη σχέση ή το γάμο σου. Με το σημερινό πλανητικό σκηνικό οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και θα πρέπει να δείξεις προσοχή και αυτοσυγκράτηση για να μην κάνεις μεγάλη ζημιά στη σχέση σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά: Κατά τη διάρκεια της μέρας είναι πάρα πολύ πιθανό να δεχτείς πολλές και σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις με σκέψεις και πολλά διλήμματα. Μην βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, αλλά προσπάθησε να αξιολογήσεις με μεγαλύτερη σχολαστικότητα αυτό που θα σου προταθεί.
Αισθηματικά: Με το Ήλιο να φωτίζει τον τομέα της ερωτικής σου σχέσης σήμερα ο σύντροφός σου θα είναι το επίκεντρο της ζωής σου! Δεν θα είναι ενδεχομένως και τόσο ρομαντική μέρα. Θα υπάρχει όμως μια έντονη κοινωνική ζωή, δυνατότητες για αποδράσεις ή ταξιδάκια με το ταίρι σου και μια συντροφική ζωή που θα σου χαρίσει ικανοποίηση.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 31, 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά: Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης ενισχύοντας τη φαντασία και με ονειρικό χρώμα. Σήμερα μπορεί να ξεφύγεις πολύ εύκολα σε περιττές δαπάνες και να δημιουργήσεις σειρά προβλημάτων που θα ταλαιπωρήσουν τις περισσότερες του ζωδιακού αργότερα. Οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους μπορούν να οδηγηθούν σε λάθη από παρανοήσεις ή παραλείψεις. Προσοχή λοιπόν!
Αισθηματικά: Με την ευλογία του πλανητικού σκηνικού σήμερα, οι συναισθηματικές σου σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα! Δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποια μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα. Για να κυλήσουν τα πράγματα τελείως ομαλά, χρειάζεται καλή επικοινωνία ανάμεσα στους συντρόφους. Απαραίτητο συστατικό της επικοινωνίας θα πρέπει είναι η ειλικρίνεια και η αγάπη.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 23, 2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά: Στον οικονομικό τομέα σήμερα θα είναι αρκετά τα σκαμπανεβάσματα. Όχι επειδή θα σου λείψουν τα έσοδα, αλλά επειδή τα έξοδά σου, οι αγορές και τα ψώνια θα είναι λίγο απρόβλεπτα. Φρόντισε να έχεις καλό έλεγχο των εξόδων της οικογένειας αν είσαι σε σχέση, γιατί από εκεί προέρχεται η μεγαλύτερη απειλή για τον εκτροχιασμό των οικονομικών σου.
Αισθηματικά: Η γνωριμία με ένα άτομο από μακριά ή κατά τη διάρκεια ενός γεύματος σήμερα μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Καλό θα είναι πάντως να μην απορρίψεις αβασάνιστα καινούριες επαφές ή γνωριμίες, έστω κι εάν αρχικά σοου φανούν ρηχές ή επιφανειακές, γιατί θα βοηθήσουν να αποκτήσεις τις εμπειρίες που χρειάζεσαι για να κάνεις το επόμενο σημαντικό βήμα στην προσωπική σου ζωή, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2.


ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά: Από οικονομικής άποψης η μέρα δεν προβλέπεται να είναι σπουδαία, δεν θα σε αφήσει όμως και εντελώς ακάλυπτη. Χρειάζεται πολύ προσεκτικές κινήσεις και αποφυγή περιττών εξόδων για να καταφέρεις να κρατήσεις το ταμείο σου υπό έλεγχο. Προς το βράδυ τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδα περιορίζονται, για αυτό θα πρέπει να είσαι προνοητική.
Αισθηματικά: Για τις ελεύθερες του ζωδιακού το σύμπαν σήμερα επιφυλάσσει κάποια δώρα! Η ακτινοβολία σου θα είναι έντονη, το ίδιο και ο μαγνητισμός που θα ασκείς στους γύρω σου. Με την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο δεν θα πρέπει να θεωρείς τίποτε απίθανο ή ακατόρθωτο. Και ίσως το Σύμπαν συνωμοτήσει και σου φέρει το άτομο που ονειρεύεστε, αγαπημένες μου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου