Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Τέλος το κρυφτό για ερωτευμένο ζευγάρι του θεάτρου

Δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν πλέον τον έρωτά τους... 

Κρυφτό τέλος για τον Λευτέρη Βασιλάκη και την Άννα Φιλιππάκη. Οι δύο ηθοποιοί μπορεί να είναι αχώριστοι εδώ και έξι μήνες, όμως μέχρι πρότινος απέφευγαν συστηματικά να εκθέτουν τη σχέση τους στη δημοσιότητα. Ο έρωτάς τους, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι πιο δυνατός από τα προσχήματα…

Πριν από λίγες ημέρες η Αννα αποφάσισε να κοινοποιήσει στα social media μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, δίνοντάς του με αυτόν τον τρόπο τις ευχές της για την ονομαστική του εορτή. Πρόκειται για το πρώτο κοινό ενσταντανέ του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα τρυφερό. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα στις αρχές του καλοκαιριού και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεταξύ τους έντονο φλερτ, το οποίο εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. «Ο Λευτέρης μοιάζει πιο ερωτευμένος από ποτέ», λένε για τον ηθοποιό όσοι τον γνωρίζουν και το ίδιο υποστηρίζουν και για την Αννα, που βρήκε στο πρόσωπό του τον ιδανικό σύντροφο.

«Προσπαθούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί, παρά το τρέξιμο που έχουν καθημερινά με τις θεατρικές τους υποχρεώσεις», λέει στη Realnews πρόσωπο από τον φιλικό κύκλο τους. Ο Λευτέρης Βασιλάκης, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου», αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ανατόλ» στο θέατρο «Αλκμήνη» στο πλευρό της Τζούλης Σούμα και του Πέρη Μιχαηλίδη. Η Αννα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας», το θρυλικό παραμύθι της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου Γκάμπριελ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλνέβ, σε διασκευή-δραματοποίηση και σκηνοθεσία της Μαριάννας Τόλη στο «Νέο Θεάτρο Βασιλάκου».


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου