Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Τζένη Μελιτά: «Ο Σπύρος είναι σίγουρος για ό,τι έχουμε»

Η Τζένη Μελιτά που παρακολουθούμε στην εκπομπή Τι λέει; με την Eλένη Τσολάκη μιλάει ανοιχτά για τα προσωπικά της και για την πολύχρονη σχέση που διατηρεί με τον επίσης δημοσιογράφο και παρουσιαστή Σπύρο Μαργαρίτη. 

Δείτε τι αποκαλύπτει η παρουσιάστρια για τον σύντροφό της και τη σχέση τους...

Εχεις δηλώσει ότι θέλεις να παντρευτείς το αγόρι σου, Σπύρο Μαργαρίτη. Τι σε κρατάει;

Εχει καταντήσει γραφική αυτή η δήλωση! Φυσικά, όταν το δηλώνω δημόσια, το βλέπω λίγο χιουμοριστικά. Από την άλλη, νιώθω όντως έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα στην προσωπική μου ζωή. Δεν κρατάει εμένα κάτι, γιατί πολύ απλά πρόκειται για μια απόφαση που αφορά το «εμάς» και όχι το «εμένα». Μπορεί να το θέλουν βέβαια και οι δύο, αλλά να νιώθουν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι τόσο σημαντική αυτή η στιγμή στη ζωή δύο ανθρώπων, που θες να είναι όλα τέλεια.

Θεωρείς ότι είσαι εύκολος άνθρωπος σε μια σχέση;

Όχι βέβαια. Εγώ μπορεί να δουλεύω ακόμη και 16 ώρες την ημέρα και να αφήνω πίσω ένα σπίτι μπάχαλο και ένα άδειο ψυγείο! Δεν νομίζω ότι πολλοί άντρες θα ανέχονταν μια τέτοια συμπεριφορά.

Τι σε κέρδισε στον Σπύρο;

Το ότι δεν βάζει τον αντρικό εγωισμό του πάνω από την αγάπη μας. Το ότι είναι σίγουρος γι’ αυτό που έχουμε. Το ότι είναι κούκλος και δεν καυχιέται γι’ αυτό. Το ότι με φροντίζει βάζοντας δεύτερο τον εαυτό του. Και ένα σύνολο άλλων πραγμάτων, που για να τα γράψετε θα χρειαστώ ένα ακόμη τεύχος. Είναι πολύ όμορφος άνθρωπος, θα μείνω εκεί.

Πηγή: Realnews  φωτό: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου