Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι ευχές της παρουσιάστριας για το 2019 (φωτο)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έστειλε μία διαφορετική ευχή στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της: «Ε, λοιπόν εγώ δεν θα σου ευχηθώ μια υπέροχη χρονιά όπου όλα θα είναι τέλεια. Αυτό είναι μια απλουστευμένη, ουτοπική παιδική σκέψη. Θα σου ευχηθώ να είσαι σε θέση να αποδεχτείς ότι υπάρχουν πραγματικότητες που δεν αλλάζουν, κι ότι υπάρχουν και άλλες που αν μετακινηθείς από τη θέση του παραπονούμενου, μπορείς τελικά να τις αλλάξεις.

Θα σου ευχηθώ να..ακούς την αλήθεια σου και να είσαι σε θέση να τη λες, αλλά με την πλήρη επίγνωση ότι είναι μόνο η δική σου αλήθεια και όχι απαραίτητα και των άλλων. Θα σου ευχηθώ να μάθεις να αποδέχεσαι τα σκοτεινά σημεία των άλλων γιατί έχεις κι εσύ τα δικά σου κι αυτό ακυρώνει το δικαίωμά σου να τα κατακρίνεις. Δεν θα σου ευχηθώ η νέα χρονιά να σου φέρει ευτυχία, αλλά να είσαι ευτυχισμένος όποια κι αν είναι η πραγματικότητα που βιώνεις.

Τότε μόνο θα έχεις βρει πραγματικά το δρόμο σου! Γιατί θα έχεις καταλάβει πως όλα χωράνε σε μια φράση: Άσε την ευτυχία να είναι το μονοπάτι και όχι ο στόχος. #newyear #new #happiness #goal #path #reality #truth #life #lifequotes #vikychatzivasileiou»


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου