Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Χριστίνα Αρχοντή: «Με ακολουθεί, το όνομα του ρόλου, «Μπουλίτσα», ακόμα και τώρα»

Μέχρι και σήμερα που είναι 19 ετών την ακολουθεί, το «Μπουλίτσα», το όνομα του ρόλου με τον οποίο την γνωρίσαμε σε μικρή ηλικία, μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Η ίδια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της απάντησε στο πώς νιώθει, ενώ μίλησε και για τη νέα της ιδιότητα, αυτή της βοηθού σκηνοθέτη.

«Ναι, με ακολουθεί, το όνομα του ρόλου, «Μπουλίτσα», ακόμα και τώρα. Είμαι «Μπουλίτσα», για όλους, οι οποίοι δεν με γνωρίζουν. Όταν κάποιος με γνωρίσει στο σχολείο, σε μια καινούργια τάξη, δεν θα με πει «Μπουλίτσα», για να μην είναι αγενής, θα με αποκαλέσει «Χριστίνα». Ο κόσμος έξω, με όλη την αγάπη που έχει δώσει σ' εμένα και στη μητέρα μου, με λέει «Μπουλίτσα», έχει μείνει, με ακολουθεί και είναι κομμάτι του εαυτού μου. Μου αρέσει, είναι πλέον η προσωπικότητα μου. Δεν έχει τύχει να με φωνάξουν πολλοί συμμαθητές μου «Μπουλίτσα», παρά μόνο μερικά κορίτσια στο Δημοτικό, καλές μου φίλες, μπορεί να με φώναζαν έτσι. Τα αγόρια καμιά φορά με φώναζαν «Μπουλίτσα».

Σε φλερτ που της έχει γίνει από αγόρι την είπε κάποιος «Μπουλίτσα»;
«Όχι, δεν μου έχει τύχει ως τώρα κάτι τέτοιο»

Έχει επανέλθει στα καλλιτεχνικά δρώμενα με καινούργια πράγματα.

«Φέτος είμαι βοηθός του σκηνοθέτη Αντώνη Συμεωνάκη στην παράσταση «Κραυγή», της Μαρίας Βασιλέλη, στο θέατρο «Διέλευση». Είναι μεγάλη μου τιμή, γιατί πλέον συναντιέμαι και στο θέατρο με τη μαμά μου, Λίλιαν Αρχοντή, για πρώτη φορά, μετά από δύο μεγάλες και σημαντικές τηλεοπτικές συναντήσεις. Πρωταγωνιστεί η μαμά μου, με τη Μαρία Βασιλέλη, τη Μαρία Καλαθάκη Και την Κατερίνα Καλογεροπούλου. Μου αρέσει πάρα πολύ, αν και είναι πολύ κουραστικό, γιατί το πρωί έχω τη σχολή, που σπουδάζω φυσιοθεραπεία, και μετά, το απόγευμα, κατευθείαν στο θέατρο μέχρι το βράδυ.


Είδα το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, ειδικά τη μαμά, να «κλέβει» την παράσταση, έχει έντονες σκηνές, είναι δραματικό έργο», λέει η ίδια στο περιοδικό Λοιπόν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου