Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/1)

Ο Άρης περνά σήμερα στον Κριό και αισθανόμαστε τόσο ισχυροί όσο και να μετακινήσουμε βουνά!

Μπορεί αυτό να μην μπορούμε να το κάνουμε αλλά είναι σημαντικό να το πιστεύουμε! Η σεξουαλική ορμή επίσης είναι ισχυρή και εκφράζεται με αμεσότητα χωρίς τερτίπια και ευγένειες. Ο Άρης στον Κριό λέει: αυτό που θέλω το θέλω τώρα!!

Κριός

Καλή Χρονιά! Υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιο σου και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σου! Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι καθώς είσαι αρκετά νευρική και δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω. Ενδέχεται ένα μεγαλύτερης ηλικίας άτομο να ασκήσει κριτική για την επαγγελματική σου εξέλιξη και αυτό να οδηγήσει ακόμη και σε ρήξη των συγγενικών σας δεσμών.

Ταύρος

Καλή Χρονιά! Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ερωτική για σένα με την Αφροδίτη να σου φτιάχνει τη διάθεση αλλά και να βελτιώνει τα οικονομικά σου. Ωστόσο μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου γιατί δεν μπορούν να σου συγχωρήσουν μια επαγγελματική σου επιτυχία.

Δίδυμοι

Καλή Χρονιά! Το πέρασμα του Άρη στον Κριό ίσως αναστατώσει τις φιλικές σου σχέσεις γιατί κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να υποχωρήσει από τις επιθυμίες του για χάρη ενός άλλου. Η σημερινή ημέρα απαιτεί προσοχή στην υγεία σου και καλό θα είναι στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι να είσαι συγκρατημένη στην κατανάλωση ποτού και φαγητού.

Καρκίνος

Καλή Χρονιά! Με το πέρασμα του Άρη στον Κριό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις σου αλλά και τις επαφές σου με πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς δεν θα είναι εύκολη η συνεννόηση μεταξύ σας και με την ευαισθησία που σε διακρίνει είναι εύκολο να πληγωθείς. Ωστόσο δεν θα πρέπει να εγκαταλείψεις τις φιλοδοξίες σου αλλά να μάθεις να αποφεύγεις τις ευθείες αντιπαραθέσεις.

Λέων

Καλή Χρονιά! Η νέα θέση του Άρη στον Κριό είναι πολύ θετική για την πρόοδο των σχεδίων σου, τις επαφές σου με το εξωτερικό, τα ταξίδια ακόμη και την ανώτερη μόρφωση. Αν θέλεις να παρακολουθήσεις κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια τώρα είναι η στιγμή. Σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί με μέλη της οικογένειάς σου ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα δώρο!

Παρθένος

Καλή Χρονιά! Με τον Άρη να περνά στον Κριό θα έρθεις αντιμέτωπη με τις πιο βαθιές σου επιθυμίες ενώ το σεξ γίνεται σημαντικό και μέσα από αυτό εκφράζεις τα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Για σήμερα υπάρχουν βόλτες, σύντομες μετακινήσεις απλά και μόνο για να αισθανθείς πως ξέφυγες λίγο από τα συνηθισμένα! Ένα γυναικείο πρόσωπο σε βοηθά να ξεπεράσεις ένα μικρό καθημερινό πρόβλημα που προέκυψε εντελώς ξαφνικά.

Ζυγός

Καλή Χρονιά! Με τον Άρη να περνά στον Κριό θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου προς τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου καθώς εύκολα προκύπτουν νεύρα, εντάσεις ακόμη και ρήξεις σχέσεων. Για σήμερα Πρωτοχρονιά υπάρχει περίπτωση να δεχθείς ως δώρο ένα χρηματικό ποσό που έρχεται ακριβώς τη στιγμή που πρέπει!

Σκορπιός

Καλή χρονιά! Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο είσαι πολύ εκδηλωτική στα αγαπημένα σου πρόσωπα αν και γενικά δεν το συνηθίζεις. Νιώθεις πολύ δυνατή συναισθηματικά ενώ οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος σου αναβαθμίζονται και υπάρχει μεταξύ σας άνεση και ειλικρίνεια που σας επιτρέπει να στηρίζεστε ο ένας στον άλλο.

Τοξότης

Καλή Χρονιά! Η νέα θέση του Άρη είναι πολύ θετική για σένα και σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου ενώ σε βοηθά να εκφράσεις τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου! Για σήμερα Πρωτοχρονιά το πιο πιθανό είναι στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι να περάσεις «ανάκριση» για την οικονομική σου κατάσταση και ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας δεν θα διστάσει να σε επικρίνει γεγονός που θα εκνευρίσει αφάνταστα!!

Αιγόκερως

Καλή Χρονιά! Ο Άρης περνά σήμερα στον Κριό και οτιδήποτε συνδέεται με την έννοια σπίτι και οικογένεια, επηρεάζεται έντονα. Δεν θα λείψουν κάποιοι καβγάδες με τους γονείς σου και εδώ θα πρέπει να υποχωρήσεις εσύ ώστε να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Για σήμερα Πρωτοχρονιά, θα αντιληφθείς ότι το γιορτινό τραπέζι φιλοξενεί και κάποια πρόσωπα που έχουν πάρει master στα κακοπροαίρετα σχόλια…

Υδροχόος

Καλή Χρονιά! Με τον Άρη να περνά στον Κριό θα είσαι αεικίνητη και θα θέλεις να ολοκληρώνεις αμέσως τις δουλειές σου χωρίς να αφήνεις εκκρεμότητες. Θέλεις να γνωρίσεις όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς και να μάθεις από αυτούς αλλά η νευρικότητα σου μπορεί να τους απομακρύνει από κοντά σου. Για σήμερα Πρωτοχρονιά καλύτερα μην τηρήσεις το έθιμο της πράσινης τσόχας γιατί η μέρα όχι μόνο δεν σου φέρνει κέρδη αλλά κρύβει και απρόοπτα έξοδα!

Ιχθύες

Καλή Χρονιά! Με τον Άρη να περνά στον Κριό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην διαχείριση των χρημάτων σου γιατί τα απρόσμενα έξοδα δεν θα λείψουν και ο οικονομικός σου προϋπολογισμός εύκολα θα πέσει έξω. Θα πρέπει επίσης να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου και να μην κάνεις λάθη για τα οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Για σήμερα Πρωτοχρονιά μπορεί να προκύψουν μετακινήσεις που δεν ήταν στο πρόγραμμα αλλά αν ακολουθήσεις σίγουρα θα περάσεις όμορφα!


πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου