Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/1)

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; 

Πώς θα είναι η μέρα σου;

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά: O Άρης σε τετράγωνο δημιουργεί εμπόδια. Προσπάθησε να μετριάσεις την επιθετικότητά σου. Δεν είναι κι από τις καλύτερες μέρες σήμερα. Κακή ψυχολογία και κάποια γεγονότα επιδεινώνουν την κατάσταση. Ο Κρόνος, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Στα επαγγελματικά θέματα θα ελέγξεις πειθαρχημένα και θα προχωρήσεις συγκρατημένα, πρακτικά, πειθαρχημένα.

Αισθηματικά: O Ποσειδώνας σε εξάγωνο, αν είσαι single, θα εμπλουτίσει τα όνειρά σου. Το να εκφράζεις τα αισθήματά σου με τρόπο ορμητικό, οπωσδήποτε δεν σε συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σου δεν είναι και απόλυτα ειλικρινές μαζί σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά: Στο διάστημα που ακολουθεί ασχολήσου με την εικόνα που παρουσιάζεις στους γύρω σου, κάνε την αυτοκριτική σου, διόρθωσε πιθανά λάθη σου και φρόντισε την καριέρα σου. Ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Αν σήμερα νιώσεις την επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι πρωτοποριακό και ακραίο, κάτι ασυνήθιστο ή εκκεντρικό, μην εκπλαγείς. Αφού δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα τρέχοντα και τα καθημερινά, άφησε τη μέρα να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα. Αύριο πάλι τα σπουδαία.

Αισθηματικά: Ο Ερμής, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 9ο οίκο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σου δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι για να αντλήσεις δύναμη και να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά: Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια. Η κακή σου ψυχολογία, το αίσθημα απομόνωσης, κάποια συναισθηματική ψυχρότητα, δεν είναι ό,τι καλύτερο για να φτιάξει τη μέρα σου στο χώρο της εργασίας σου. Μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι απαιτεί υπομονή και επιμονή μόνη σου και να αφήσεις τις επαγγελματικές συναντήσεις για άλλη μέρα.

Αισθηματικά: Μια δυσκολία στην επικοινωνία, η πεσμένη σου διάθεση, δημιουργούν προβλήματα σε όλους τους τομείς και ιδίως στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι σε σχέση. Κάνε υπομονή, απόφυγε τις επικοινωνίες, για να μην διαταράξεις ενδεχομένως περισσότερο κάποια σχέση.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά: Το διάστημα που αρχίζει σήμερα σε ευνοεί ιδιαίτερα ώστε να πετύχεις τους στόχους στην καριέρα σου. Δεν υπολογίζεις την κούραση. Πρέπει όμως να προσέξεις, αν δεν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, να αποφύγεις ρήξη με προϊσταμένους ή συναδέλφους, επειδή δεν θα βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σου. Η αυτοπεποίθηση αλλά και κάποια τύχη σήμερα, είναι τα όπλα σου για να χειριστείς άριστα τόσο τα επαγγελματικά σου, όσο και τα κοινωνικά σου ζητήματα. Πιθανή επαγγελματική έξοδος, κάποιο δείπνο με συνεργάτες.

Αισθηματικά: Με εκκεντρικότητα και πείσμα αντιμετωπίζεις σήμερα τις προκλήσεις της μέρας, αλλά στο τέλος της υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είσαι η νικήτρια στον αισθηματικό τομέα. Σήμερα θα ξεχάσεις σκοτούρες και προβλήματα και θα το ρίξεις για λίγο έξω. Και το εννοώ το «έξω» γιατί έχεις τη διάθεση να διασκεδάσεις, να χαρείς, να φλερτάρεις. Καθόλου παράξενο να έχεις νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ή να δεχθείς ευχάριστη πρόσκληση.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά: Η Αφροδίτη, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο οίκο. Στα επαγγελματικά σου θέματα θα επιδιώξεις την υλική ασφάλεια με ανοίγματα. Μην αφήνεις σήμερα την κακή σου ψυχική κατάσταση να βάλει φρένο στην καριέρα σου και να σε κρατήσει στο σπίτι. Προσπάθησε να φανείς όσο γίνεται ρεαλίστρια.

Αισθηματικά: Ημέρα γεμάτη συναισθηματική ισορροπία και ψυχική ηρεμία. Ο έρωτας ή η αγάπη είναι η αιτία. Απόλαυσε μοναδικές στιγμές χαλαρότητας. Μόνο πρόσεξε πολύ γιατί ο κίνδυνος να φανείς σχολαστική, αδιάκριτη, ζηλότυπη κ.λ.π. παραμονεύει και σίγουρα δεν καλυτερεύει τη σχέση σου.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά: Η Σελήνη, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 7ο οίκο. Στα επαγγελματικά σου θέματα θα λειτουργήσεις συναισθηματικά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Προσπάθησε λίγο να κουμαντάρεις και να μετριάσεις την καταναλωτική σου μανία.

Αισθηματικά: Τα μάτια σου δεκατέσσερα! Μην επιτρέψεις να σε εκμεταλλευθούν ή να σε εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φτάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Η ευχάριστη διάθεσή σου σήμερα, σε οδηγεί σε κάποια ευχάριστη έξοδο, ενδεχομένως δείπνο, όπου θα περάσεις ωραία, αν και θα αμφιταλαντεύεσαι μέχρι να πάρεις την απόφαση. Δεν χρειάζονται δισταγμοί. Μια έξοδος είναι μόνο.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά: Αν θέλεις να έχεις επικοινωνία με συνεργάτες σου ή το κοινό, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία. Ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία με γυναίκες.
Αισθηματικά: Αν σήμερα επικοινωνήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες, τόσο που να τον εκνευρίσει. Αν δεις ότι είναι κάπως διστακτικός, σκέψου ότι μπορεί να έχει κάποιο μικρό πρόβλημα το οποίο δεν θέλει να σου φανερώσει. Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις. Σκέψου πρώτα και μετά αποφάσισε και πράξε στον ερωτικό τομέα.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά: Αστάθεια στις σκέψεις σήμερα! Θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αμφιβολίες όμως θα σε ταλαιπωρούν. Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείς θα σε αναγκάσουν να δεις καλύτερα κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα, που τώρα περνούν προβλήματα, με μακροπρόθεσμη ευνοϊκή εξέλιξη.

Αισθηματικά: Αν θέλεις να προγραμματίσεις συνάντηση με τον αγαπημένο σου σήμερα είναι από τις καλές μέρες. Η αρμονία στα αισθήματά σου, μπορεί να διώξει κάθε συννεφάκι που έχει παρουσιαστεί.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση,
δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά: Η συναισθηματική σου κατάσταση σήμερα είναι τέτοια που σου δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες. Έχεις την τάση να απομονωθείς και να μείνεις λίγο μόνη, να σκεφτείς, ακόμα και να ονειρευθείς, μακριά από τον κόσμο.

Αισθηματικά: Το οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποια γυναίκα, σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει και να απαλλαγείς από υποχρεώσεις ή βάρη. Μη σκαλίζεις το υποσυνείδητό σου και μην ξεθάβεις ενοχές και πάθη. Άσε όμως τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά: Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτο). Η λεπτομερής εξέταση επαγγελματικών σου υποθέσεων ευνοείται σήμερα. Με την επικοινωνία, ανταλλαγή μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων, αλληλογραφίας, μπορείς να ασχοληθείς με τρέχουσες υποθέσεις, μόνο μην παρασυρθείς σε πολλές λεπτολογίες και βλέποντας το δέντρο, χάσεις το δάσος.

Αισθηματικά: Μια νοσταλγική διάθεση σε σπρώχνει σήμερα να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που μοιράστηκες κοινά πιστεύω και είχατε κοινές επιδιώξεις. Ίσως έχεις διάθεση και να προσφέρεις σε κάποιους τέτοιους ανθρώπους τη βοήθειά σου. Σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα από κάποιον είχες ίσως ξεχάσει.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά: Ο Ερμής κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 12ο οίκο. Μπορεί να νιώθεις ότι επαγγελματικά ελέγχεσαι από όλους, συνεργάτες ή προϊσταμένους, ότι όλοι σε κρίνουν, αλλά οι τρόποι σου βοηθούν σε οποιαδήποτε επαφή σου σήμερα. Πολύ πιθανό κάποιο επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο, ιδίως με μεγαλύτερα άτομα.

Αισθηματικά: Μια αλλαγή σε συγκινεί και ας προκαλεί διάφορα συναισθήματα. Ωστόσο υπάρχει ασάφεια, αοριστία και υποσχέσεις απραγματοποίητες που θα πρέπει να προσέξεις! Όμορφα μάλλον θα κυλήσει η μέρα σου. Όλα βοηθούν σε αυτό. Μια έξοδος σε μέρος όμορφο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα ήταν θαυμάσια, αλλά και στο σπίτι να μείνεις, θα είναι πολύ ευχάριστα. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η διάθεσή σου. Μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να φέρει τα πάνω κάτω.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά: Την περίοδο που θα ακολουθήσει ευνοούνται τα επαγγελματικά θέματα. Οι συνεργασίες γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σου με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία βοηθούν στην εξέλιξή σου. Ίσως να έχεις ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Αν έχεις δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό σήμερα μάλλον θα σε απασχολήσουν.

Αισθηματικά: Ολόκληρη η μέρα θα χαρακτηριστεί από έντονο ερωτισμό, για τις single. Πολλές οι επαφές, πολύ διασκέδαση, πολλές οι γνωριμίες και πολύ σεξ! Το πλανητικό σκηνικό θα σε φέρει πολύ κοντά σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις,  με μια ψυχική επαφή που είχες καιρό να αισθανθείς. Απλά μην βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι πιο μόνιμο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου