Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/1)

Πώς θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου σήμερα; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά: Το έντονο πλανητικό σκηνικό της μέρας μπορεί να προκαλέσει μικροεντάσεις και φραστικά επεισόδια με άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ενδεχομένως και με τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σου. Έχεις πολύ ενέργεια, με την επιρροή από το τρίγωνο του Άρη. Θα διεκπεραιώσεις τη μια υπόθεση μετά την άλλη και θα προκαλείς με τον επαγγελματισμό σου το φθόνο και τη ζήλια.

Αισθηματικά: Το τρίγωνο της Σελήνης σου χαρίζει αρμονία. Το σεξαπίλ σου θα είναι έντονο σήμερα και θα απολαύσεις την προσοχή από τον περίγυρο! Για τις δεσμευμένες αυτό δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο, μιας και προς το βράδυ, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό τους. Οι περισσότερες που ανήκετε στο ζώδιο του Κριού θα αισθάνεστε παραμελημένες και θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για επαναφέρετε τις ισορροπίες που φαίνεται να έχουν διαταραχθεί πρόσφατα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά: Με τη Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, σήμερα ίσως σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα, όσο αυτά σχετίζονται με ασφάλειες, κληρονομικά κ.λ.π. Η Τετάρτη δεν είναι κι από τις πιο ευχάριστες μέρες, αλλά η ενασχόλησή σου με κάποια παλιά, μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα.

Αισθηματικά: Από κάποια εσωτερική ανασφάλεια, θα δεις σήμερα ότι σου βγαίνουν από μέσα σου παρορμήσεις, που μπορεί να είναι ερωτικά ένστικτα ή μια διάθεση να εξετάσεις τη σχέση σου. Μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου, ίσως γίνει μια νέα αρχή, πάντως η μέρα δεν θα περάσει έτσι.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά: Το εξάγωνο του Ερμή ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου βρίσκονται σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό και μπορείς τώρα να υπολογίζεις στην υποστήριξή τους. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να εξελίσσεται καλά, μιας και ρίξατε όλο το βάρος εκεί τον τελευταίο καιρό. Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα όμως.

Αισθηματικά: Το τετράγωνο της Αφροδίτης παρεμβάλει εμπόδια σήμερα. Ζήλια και κτητικότητα. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση ή σε γάμο, ίσως αντιμετωπίσεις μια κρίση. Θα νιώθεις ότι έχετε απομακρυνθεί μεταξύ σας ψυχικά και θα υπάρξουν περίεργες εντάσεις και διαφωνίες, ίσως και σκηνές ζηλοτυπίας. Επιβαρυντικό ρόλο θα παίξουν και οι πολλές και έντονες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά: Η κίνηση του Άρη από τον Κριό ευνοεί τις ενέργειές σου από σήμερα. Κάνεις μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα και σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Θα υπάρχει αρκετή ένταση, πολλή δουλειά και πολλές ευθύνες που θα πρέπει να επωμιστείς για να μπορέσεις να κάνεις εκείνο το πολυπόθητο βήμα προόδου.

Αισθηματικά: Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα είναι ευνοϊκό, θα σου προσφέρουν αγάπη και ερωτικό πάθος σε ίσες ποσότητες έως και αργά το βράδυ. Είσαι παθιασμένη, αν και με υπερτονισμένο «εγώ». Παρόλα αυτά όμως αξιαγάπητη. Αν είσαι single, η ερωτική σου ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά: Η θέση του Δία τονίζει τις προσπάθειές σου, αν και το πλούσιο πλανητικό σκηνικό της μέρας δεν ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα, τουλάχιστον έως το απόγευμα. Ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου, αρκεί να τις αξιολογήσεις σωστά και να τις αξιοποιήσεις έγκαιρα.

Αισθηματικά: Αν έχεις σχέση, σήμερα είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις εντάσεις. Αιτία θα είναι κυρίως τα νεύρα σου από πράγματα που δεν πάνε όπως τα προγραμμάτιζες και απλά θα ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Περιόρισε τις φιλοδοξίες σου, κάνοντας πιο ρεαλιστικά πλάνα και κινήσεις, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τη σχέση σου. Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά: Με το πλανητικό σκηνικό που επικρατεί και τη Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, θα αντιμετωπίσεις πιθανόν κάποια θέματα που θα αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου ή προβλήματα με το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι η περίοδος που παλιές διαφωνίες επανέρχονται στο προσκήνιο και ταράζουν τα νερά.

Αισθηματικά: Αν είσαι single, πρέπει να αποφύγεις σήμερα τις υπερβολές στην ερωτική σου ζωή. Αντιμετώπισε με σκεπτικισμό τις υποσχέσεις και μην παρασύρεσαι από τις σειρήνες του έρωτα. Κάνε ποιοτικότερες επιλογές ερωτικών συντρόφων και αποστασιοποιήσου από γεγονότα και καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο αρνητικά.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά: Μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ σήμερα γιατί δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής. Με σύνεση προσπάθησε να επαναφέρεις τα πράγματα σε ισορροπία. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα μπορείς να καταφέρεις να έχεις καλά αποτελέσματα, αν κινηθείς με προσοχή και αφού έχεις καταστρώσει προσεκτικά τα σχέδιά σου.

Αισθηματικά: Η Σελήνη στον Ταύρο στον 8ο οίκο σου είναι σε έξαρση. Αν είσαι single, πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στη σεξουαλική σου ζωή. Μην παρασύρεσαι από υποσχέσεις, ούτε από τρίτα πρόσωπα που ενδεχομένως οι προθέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά: Ενέργεια, τρέξιμο, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση στα ύψη φέρνει ο μέρα σήμερα. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις δεν ήταν και οι πιο πετυχημένοι τομείς το τελευταίο διάστημα,τώρα όμως θα έχεις τις ευκαιρίες να επαναφέρεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικά: Το τετράγωνο του Πλούτωνα σου προκαλεί τάση για απομόνωση. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σε απασχολούν πρόσωπα από το παρελθόν. Μην βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα σου δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Μην παρασύρεσαι επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά: Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό σου τομέα, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της μέρας. Ωστόσο, θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου κατά το δεύτερο μισό και ίσως προς το βράδυ, αρκεί να τις αξιολογήσεις σωστά και να τις αξιοποιήσεις έγκαιρα.

Αισθηματικά: Αν είσαι single, προσπάθησε μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με όλη αυτήν την προσοχή που είναι στραμμένη πάνω σου. Πέρασε καλά, διασκέδασε, απόλαυσε τις ερωτικές περιπέτειες, αλλά αν αποφασίσεις να κάνεις κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσεις μια νέα σταθερή σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα μυαλά στη θέση τους!

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά: Ο Κρόνος σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο. Οι κινήσεις σου παρόλα αυτά στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένες, ώστε να αποφύγεις λάθη ή παραλήψεις που θα σου στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικά: Είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και οι νέες γνωριμίες είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να εξελιχθεί και σε σχέση.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη
εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά: Πρέπει να κινητοποιήσεις το ρεαλισμό σου και να αναπροσαρμόσεις τα ουτοπικά σου σχέδια. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις να εμπλακείς επαγγελματικά με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένεις και θα βάλεις σε κίνδυνο μια φιλική σχέση.

Αισθηματικά: Υπάρχει η εύνοια των πλανητών για μια ευτυχή έκβαση που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας ανανεώσει, χαρίζοντας στη σχέση σας προοπτική. Οι singles του ζωδιακού πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά: Προσπάθησε να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου, γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ανατροπές καθόλου απίθανες. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείσαι συντηρητικά, για να μην βγεις εκτός πλάνου.

Αισθηματικά: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα σε πιέζει αρκετά. Το πλανητικό σκηνικό θα αναγκάσει τις δεσμευμένες του ζωδίου σε υποχωρήσεις, προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους. Είναι η περίοδος που θα βγουν αδυναμίες και απωθημένα στην επιφάνεια.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου