Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωτεινή Δάρρα μιλά για τον θρησκευτικό γάμου που έκανε πριν την έλευση του 2019

Η Φωτεινή Δάρρα παντρεύτηκε με απόλυτη μυστικότητα τον Γιώργο Παπαχριστούδη τον Οκτώβριο του 2018, με την κόρη της να είναι το παρανυφάκι.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε σε συνέντευξή της για την απόφασ αυτή, αλλά και για τον τρόπο που το βίωσε η 6χρονη κόρη της.

Τον Οκτώβριο ανέβηκες τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σου Γιώργο...

«Ναι, στις 13 Οκτωβρίου του 2018. Κάναμε το γάμο μας στη Μακεδονία, στο χωριό του Γιώργου, σ' ένα μικρό εκκλησάκι. Όλα έγιναν σε πολύ κλειστό κύκλο με κοντινούς φίλους και συγγενείς και το τραπέζι στην αυλή που μεγάλωσε ο Γιώργος. Παρανυφάκι είχαμε την κόρη μας»

Τι σου είπε η κόρη σου για όλο αυτό που έζησε;

«Το βίωσε καταπληκτικά, της άρεσε πάρα πολύ. Μια μέρα της έδειξα τα παπούτσια μου και τη ρώτησα ποια της αρέσουν, μου απάντησε: «Δείξε μου το φό­ρεμα». Χωρίς να της πω κάτι, της έδειξα το νυφικό, που όντως ήταν σαν φόρεμα, δεν είχε την αίσθηση του νυφικού, παρά μόνο ότι ήταν άσπρο. Την ώρα εκείνη μου είπε: «Μα αυτό είναι νυφικό». Της απά­ντησα: «Ναι». Της είπα ότι είναι ωραίο τώρα που μεγάλωσε να το ζήσουμε μαζί. Ενθουσιάστηκε και μας ευχαρίστησε. Οι γονείς μου, που είναι μεγάλοι άνθρωποι, ήταν πανευτυχεί5 που έζησαν όλο αυτό και μάλιστα μαζί με τη μικρή εγγονή τους. Ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή, γιατί ο μπαμπάς μου, που είναι 88 χρονών, με πήγε στην εκκλησία μαζί με την κόρη μου, που είναι 6 ετών, τρείς γενιές μαζί. Ήταν ένα αληθινό πάρτι. Όσοι ήρθαν μου είπαν ότι πέρασαν πάρα πολύ ωραία».

Πώς πήρατε την απόφαση να το κάνε­τε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου;

«Ηταν μια απόφαση πολύ αγαπησιάρικη. Το συζητήσαμε και είπαμε να το κάνου­με. Υπάρχουν και πρακτικοί λόγοι, που έχουν σχέση με την καθημερινότητα. Το αποφασίσαμε στις διακοπές και είπαμε να το κάνουμε πολύ γλυκά κι ωραία, έγινε αβίαστα και άνετα», λέει στο Λοιπόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου