Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ματούλα: «Έμεινα εννιά μήνες στη φυλακή»

Η Ματούλα μίλησε για άλλη μια φορά για τη ζωή και τις εμπειρίες της.

Οι αποκαλύψεις πολλές για τη φυλακή, τα ναρκωτικά και την μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή της.

Μια μεγάλη τρέλα που έχεις κάνει;

«Πήγα στην Αμερική χωρίς βίζα! Έφτασα μέχρι τις Μπαχάμες και από κει με το σκάφος ενός φίλου μου πήγαμε στο Μαϊάμι. Έτσι μπήκα στην Αμερική»

Το ’90 μπήκες και στη φυλακή ως χρήστης ναρκωτικών...

«Στη φυλακή έμεινα εννιά μήνες κι εκεί σταμάτησα οριστικά τη χρήση. Η φυλακή για μένα είναι το χέρι του Θεού που με έσωσε»

Ποιο είναι το μυστικό της απεξάρτησης από τα ναρκωτικά;

«Να μην ξαναπιάσεις στο χέρι σου ναρκωτικά! Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, υπάρχει “δεν θέλω”. Γιατί κι εγώ στα δεκαπέντε χρόνια που «έπινα» ηρωίνη έλεγα δεν μπορώ... Θα πρέπει δε να ξέρεις ότι στη ζωή μου δεν έχω πιει ποτέ αλκοόλ. Ούτε μπίρα...»

Παλιά λέγανε ότι «ένας χρόνος ζωής κάποιου είναι μια μέρα της Ματούλας»...

«Έχω ζήσει σε παλάτια, έχω φτάσει και στον... Μπίθουλα. Είμαι πλήρης εμπειριών! Πέρασα την ωραιότερη εποχή της Ελλάδας, όταν υπήρχαν η ανθρωπιά, η φιλία, ο σεβασμός και η ξενοιασιά. Δεν υπήρχαν λεφτά, αλλά ο κόσμος διασκέδαζε. Οι παλιοί που είχαν λεφτά έκαναν δωρεές, έφτιαξαν ιδρύματα και έδιναν στον κόσμο που είχε ανάγκη. Ενώ σήμερα κυριαρχεί το «μωρέ δεν πάει να πεθάνει ο μαλάκας». Το Κολωνάκι πλέον είναι χάλια, κυκλοφορούν με αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια για να μην τους βλέπουν και με αστυνομικούς λες και τους κυνηγάνε, και γενικώς στα πάντα έχει βγει μπροστά το απόλυτο τίποτα! Είναι να κλαις και να γελάς μαζί...» είπε στην espresso

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου