Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Νικολέττα Βλαβιανού: Μιλά για τον σύντροφό της!

Η Νικολέτα Βλαβιανού αποκαλύπτει ότι δεν μένουν μαζί και αναφέρει κάποιες λεπτομέρειες της σχέσης τους.

Ακόμη, η δημοφιλής ηθοποιός τονίζει χαρακτηριστικά πως αν δεν ήθελε τα «θέλω» της δεν θα ήταν μαζί!

Η συντροφικότητα τώρα τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

«Δεν αλλάζει κάτι, μ' έναν τρόπο είναι καλύτερα, γιατί μπαίνουν τα πράγματα περισσότερο στη θέση τους έτσι. Δεν θα μπορούσα να ζήσω στο ίδιο σπίτι μ' έναν άντρα αυτή τη στιγμή.

Γιατί;

«Γιατί μου αρέσει, έχω μάθει να διαχειρίζομαι μόνη το χρόνο μου, τη ζωή μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω συντροφιά, αλλά ο καθένας σπίτι του. Έχω σύντροφο, αλλά ο καθένας μένει στο δικό του σπίτι, όσο θέλω, χωρίς να καταπιέζει κανείς κανέναν, φτιάχνει τα πράγματα αυτό. Πλέον, μόνο έτσι μπορούν οι άνθρωποι. Όταν μεγαλώνεις, ξέρεις τι θέλεις τι μπορείς και πώς σου πάει, μέχρι εκεί, βάζεις όρια».

Άρα, έχειςς βρει την ιδανική περίπτωση από τη στιγμή που θέλει τα... θέλω σου.

«Άμα δεν τα ήθελε, δεν θα ήταν... Πάντα έχω μεγάλες, μακροχρόνιες σχέσεις. Για μένα η κάθε σχέση είναι και η δημιουργία ενός φίλου, δεν είναι μόνο ερωτική, είναι και φιλική σχέση. Δεν ήμουν ποτέ του «κάτι γρήγορου». Κρατάω τις σχέσεις μου μακριά από τη δημοσιότητα, γιατί δεν είναι άνθρωποι του χώρου, ηθοποιοί, είναι άλλου επαγγέλματος, οπότε δεν το έχουν ανάγκη αυτό, δεν θέλουν και οι ίδιοι να φαίνονται κάποια πράγματα. Δεν είναι όλοι «ψωνάρες», οι ηθοποιοί είμαστε... (Γέλια.) Δεν θέλουν όλοι να είναι μπροστά στις κάμερες, θέλουν την ησυχία τους, λέει στο Λοιπόν

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου