Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κυριακίδης έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη-Δεν πάει ο νους σας τι θα συμβεί στη Μουρμούρα!

 Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και κάνει μια αποκάλυψη-σοκ!


Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο ήρωάς του θα χρειαστεί έναν κουβά ψυχοφάρμακα και ψυχιατρική υποστήριξη...

Είναι έτοιμος ο Ηλίας για ένα τέτοιο γεγονός; Καταρχήν τι συναισθήματα τρέφει για την Καίτη;

«Ο Ηλίας βαδίζει στην κόψη του ξυραφιού. Από τη μια, τον γοητεύει αυτή η γυναίκα, του αρέσει ως παρουσία και επειδή τον φροντίζει. Βέβαια, είναι καθηλωμένος στη μεγάλη απώλεια της οικογένειας που είχε. Βρίσκεται σε μεταίχμιο.. Να το κάνει το βήμα ή να μην το κάνει; Ένα ερώτημα που γεννιέται διαρκώς μέσα του. Από την άλλη, δεν νιώθει έτοιμος να δεθεί με άλλη γυναίκα».

Μια φορά αφέθηκε ο Ηλίας και έρχεται το χαρμόσυνο γεγονός...

«Ξέρετε ότι τα μεγάλα λάθη γίνονται με το αλκοόλ. Ούτε κι αυτόςκατάλαβε η έκανε. Αυτό ήταν και το πολύ καλό σεναριακό τρικ, για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η ιστορία. Πραγματικά, ο φουκαριάρης ο Ηλίας ούτε κατάλαβε τι έκανε. Ότι δηλαδή έκανε σεξ με μια τόσο όμορφη γυναίκα. Ούτε ότι έκανε σεξ με μια γυναίκα που είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Ούτε μπόρεσε να καταλάβει αν είναι ο ίδιος ερωτευμένος μαζί της. Με σύντροφο το ποτό, έφυγαν οι αναστολές του και αφέθηκε. Δυστυχώς, δεν το θυμόταν μετά».

Έρχεται, όμως, ένα γεγονός για να του φρεσκάρει τη μνήμη...

«Και τι γεγονός! Σοκάρεται πολύ, γιατί δεν είναι έτοιμος για ένα τόσο μεγάλο γεγονός, που είναι ταυτόχρονα και τόσο υπέροχο. Τα συναισθήματα που νιώθει απέναντι σε αυτή τη γυναίκα δεν είναι ξεκάθαρα. Καταλαβαίνετε ότι του έρχεται μεγάλη κατραπακιά».

Πρέπει να την αποκαταστήσει, καθώς ζουν σε επαρχιακή πόλη;

«Έχετε απόλυτο δίκιο. Αυτή είναι μια συνιστώσα που μόλις την αντιληφθεί ο Ηλίας, θα λιποθυμήσει. Θα του έρθει κόλπος. Πώς θα αποκαταστήσει ο συγκεκριμένος άντρας τη συγκεκριμένη γυναίκα, χωρίς να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα μέσα του; Από την άλλη, υπάρχει και το ηθικό κομμάτι, που είναι το παιδί. Και δεν έχει να κάνει με το αν είναι επαρχία ή πρωτεύουσα».

Την εξέλιξη θα αποφασίσουν οι σεναριογράφοι σας;

«Ούτε κι εμείς γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση»

ΗΜαρίνα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) θα βαφτίσει το παιδί τοο Ηλία και της Καίτης;

«Αυτή θα ήταν μεγάλη κεραμίδα στο κεφάλι του Ηλία. Να έρθει η πρώην για να γίνει νονά στο νέο παιδί του. Είναι κάτι που για να το αντιμετωπίσει ο κυρ Ηλίας, θα χρειαστεί ένα κουβά ψυχοφάρμακα και ψυχιατρική υποστήριξη».

Η σχέση τον Ηλία με την Καίτη, πάντως, αρέσει πολύ στο κοινό...

«Ήταν ενέσιμη θεραπεία, που ήρθε απρόσμενα. Ξαφνικά είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν θέλω να συνεχίσω. Ξαφνικά είπαμε εμείς συνεχίζουμε και θα βρούμε κάποια άλλη».

Ο Ηλίας ετοιμάζει δώρο-έκπληξη στην Καίτη;

«Ούτε που θυμάται ότι είναι η μέρα των ερωτευμένων», λέει στον Τηλεθεατή.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου