Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Παναγιώτης Πετράκης: «Ο ρόλος του Ερρίκου είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με μένα, και αυτό μου αρέσει»

Ο Παναγιώτης Πετράκης επιστρέφει μετά από καιρό στην τηλεόραση μέσα από την σειρά του Open «Ο πρίγκιπας της φωτιάς».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τον ρόλο του Ερρικού Κριεζή και την σχέση του με την Μαριάννα Μωραΐτη.

Πώς μπαίνει στην ιστορία ο Ερρίκος Κριεζής;

«Λίγο ουρανοκατέβατα θα έλεγα, ως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια αμφιθυμία, αλλά σιγά σιγά διαφαίνεται μέσα στην ιστορία ότι κινεί πολλά από τα νήματα της υπόθεσης. Είναι εξαιρετικά φιλόδοξος, απολύτως υλιστής και θέλει μόνο να κερδίζει. Ελέγχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του υποκόσμου που κάνει τις βρόμικες δουλειές για λογαριασμό του και αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε είναι να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού».

Ποια είναι η σχέση του με τη Μαριάννα Μωραΐτη;

«Είναι ίσως το μόνο ευάλωτο του σημείο. Είναι ο μόνος άνθρωπος που αγαπάει πραγματικά, με κάποια κτητικότητα, βέβαια. Είναι η αχίλλειος πτέρνα του, αλλά και ένας μοχλός, ας πούμε, για να καταφέρει να κάνει αρκετά πράγματα. Ψάχνει το δολοφόνο της Άννας Λαζάρου. Επιφανειακά τουλάχιστον το κάνει. Τον αφορά κι αυτόν γιατί δεν νομίζω ότι του αρέσει να μπαίνει κάποιος στο παιχνίδι του, χωρίς ο ίδιος να ξέρει ποιος είναι και με ποιον έχει να κάνει».

Πάντως έχει βάλει στο στόχαστρο τον όμιλο Τσακίρη.

«Για ανθρώπους σαν τον Ερρίκο δεν έχει νόημα να αποκτήσει περισσότερα χρήματα, γιατί έχει πολλά. Θέλει την κατάκτηση νέων κορυφών, να τα έχει όλα δικά του».

Τι τον συνδέει με τον Στέλιο;

«Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά, κάποια στιγμή συγκατοικούσαν. Έχουν περάσει από τις ίδιες κακουχίες και ο Στέλιος είναι στα μάτια του Ερρίκου ένα ίνδαλμα, αυτό που δεν κατάφερε να γίνει εκείνος. Ο ένας έγινε εντελώς ιδεαλιστής και ο άλλος τελείως υλιστής. Ο ρόλος του Ερρίκου είναι τόσο κόντρα σε οτιδήποτε έχω κάνει τηλεοπτικά, εκ διαμέτρου αντίθετος με μένα, και αυτό μου αρέσει πολύ», λέει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου