Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/2)

Πώς θα είναι η μέρα σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικό για σένα σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι να επικεντρώσεις την προσπάθειά σου σε ένα και μόνο ζήτημα. Και αφού αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που θα κυνηγήσεις, να μην αμφιβάλλεις ούτε στιγμή για την επιτυχία σου. Δεν είναι καλή μέρα ωστόσο για κοινωνικοποίηση. Μην μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, τα προσωπικά σου σχέδια ή τις δημιουργικές σου προσπάθειες με άλλους. Το βράδυ καλό θα ήταν να φροντίσεις τον εαυτό σου και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σου. Πέρα από την ξεκούραση, μια καλή διέξοδος θα ήταν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, που θα σε βοηθούσε να ανεβείς ψυχολογικά.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ψευδαισθήσεις, με τη θέση του Ποσειδώνα σήμερα, θα σου κρατήσουν συντροφιά, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι μια επίπλαστη ευδαιμονία. Πρόσεξε ωστόσο τις υποσχέσεις για επιτυχία και επαγγελματική ανέλιξη από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά! Μην τα βλέπεις όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείς. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεσαι να σε απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση,
δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του Ποσειδώνα παρεμβάλει εμπόδια. Κράτησε τις ισορροπίες σήμερα, αποφεύγοντας τα άκρα. Ούτε ο υπερβολικός ενθουσιασμός στα επαγγελματικά είναι καλός, ούτε όμως και η κατάθλιψη ή το άγχος. Φρόντισε να είσαι συναισθηματικά γειωμένη για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Αναζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου, να σε βοηθήσει σε ό,τι δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις. Μην επιτρέπεις στο στρες να σε συντρίψει, γιατί σε πολλά πράγματα η εικόνα μπορεί να ξεγελάει.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνεις το στρες να σε κυριεύσει γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές, επιπόλαιες κινήσεις και να καταστρέψεις ό,τι με κόπο έχεις χτίσει. Εστίασε στις λεπτομέρειες και όλα θα πάνε καλά. Το απόγευμα υπάρχει η πιθανότητα να έχεις κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα από τους ανωτέρους σου ή να λάβεις ένα δώρο – έκπληξη από συγγενείς σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης σε ευνοεί. Μην εκπλαγείς επίσης εάν έχεις μια τυχαία συνάντηση με κάποιο άτομο που έχεις προ πολλού ξεγράψει από τη ζωή σου.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία. Αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής σου χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα. Θα προκύψουν ευνοϊκές συνθήκες, που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάποιους στόχους στα επαγγελματικά σου. Σήμερα είναι επίσης μια καλή μέρα, τόσο για την πνευματική σου αναγέννηση, όσο και για τη σωματική σου ανανέωση. Το μόνο πράγμα που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία είναι οι πειραματισμοί στα αισθηματικά σου. Απόφυγε φλερτ με άτομα που μόλις συνάντησες, γιατί δεν θα σε βγει σε καλό. Επίσης, μην ξοδεύεις τις αποταμιεύσεις σου σε αντικείμενα πολυτελείας ή σε ακριβό ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Κρόνου σε πιέζει αρκετά. Μπορεί να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σου γενικότερα. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σε απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να απογοητευτείς από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεών σου. Ωστόσο, είναι μια κατάλληλη μέρα για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς σου ή για ένα διακριτικό φλερτ με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΖΥΓΟΣ

Ο Πλούτωνας από τον 4ο οίκο και τον Αιγόκερω, σου επιβάλει την πειθαρχία. Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσεις τις άμυνές σου, ώστε να είσαι προστατευμένη. Αυτό θα σε βοηθήσει σε ενδεχόμενες επιθέσεις και θα σε προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σου φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σου, εάν τους το επιτρέψεις. Εκμυστηρεύσου τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου και πιθανόν να λάβεις κάποιες καλές συμβουλές. Απόφυγε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ποσειδώνας ενισχύει τη φαντασία. Αρκετά απαιτητική αναμένεται να είναι η μέρα σου, αν και πολλές από εσάς θα θέλουν να την περάσουν όσο πιο χαλαρά γίνεται. Ίσως να καταφέρεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, αλλά μην το θεωρείς δεδομένο. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο, τα προβλήματα από ορισμένα στενά μέλη της οικογένειάς σου να μην σου αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σε εκνευρίσει. Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά αν είσαι single, πιθανότατα στο διαδίκτυο.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στάση σου σήμερα με τη θέση των πλανητών θα είναι λίγο επιθετική. Αυτή ωστόσο θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντίπαλου σου. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες δώσε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειάς σου. Κάποιος μπορεί να χρειαστεί τη στήριξη και τη βοήθειά σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο θα πρέπει να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια που είχες κάνει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είσαι επίσης σοβαρή και γειωμένη στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είσαι single, μην απογοητεύεσαι, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσκει αυτό που θέλει! Αν είσαι σε σχέση, ευνοείσαι να προκαλέσεις μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου, που θα καθορίσει την τύχη της σχέσης σου.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένειά σου. Αναζήτησε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία σου, ώστε η διάθεσή σου να μην πέσει από το άγχος. Και αφού περάσεις την ημέρα σου διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ. Η σύνοδος της Σελήνης συνεργάζεται θετικά μαζί σου. Θα πρέπει να καλωσορίσεις κάθε δραστηριότητα που σου φέρνει γαλήνη και πνευματική αναζωογόνηση. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο πρέπει να παραμερίσεις κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σε απασχολεί, είτε διορθώνοντάς το, είτε αφήνοντάς το για μια καλύτερη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σου ζωή!  Εάν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείς πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας. Αν είσαι single, είναι ανέντιμο να «παίζεις» παράλληλα σε πολλά ταμπλό, επειδή δεν μπορείς να αποφασίσεις. Ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις!

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου