Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Θέλω να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου»

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος δηλώνει ότι θέλει να είναι καλά με τον εαυτό του, ώστε το ίδιο να συμβαίνει και στους γύρω του.


Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται ότι έχουν αλλάξει πια οι αντιλήψεις του, ενώ έχει κάνει focus στην εππαγελματική του ζωή και στον γιο του.

Σε προσωπικό επίπεδο με ποιον τρόπο ανεβαίνει ο πήχης;

Βάζοντας στοιχήματα με τον εαυτό σου, να ωριμάσεις, να πας παρακάτω σε πράγματα, να δεις καταστάσεις με πιο ψύχραιμη ματιά. Με τα χρόνια δεν συμβιβάζομαι με πράγματα τα οποία μπορεί να μου δημιουργούσαν πίεση, πάντα έλεγα και λέω αυτό που σκέφτομαι και με ενοχλεί. Αυτό κρατάει «καθαρές» σχέσεις χωρίς πράγματα «κάτω από το τραπέζι». Είμαι πάντα ξεκάθαρος. Μπορεί να γίνομαι κακός ή να με βλέπουν κακό οι άλλοι, αλλά είναι ό,τι πιο ευθύ υπάρχει. Στη δουλειά μου αυτό μπορεί να μου κοστίζει ποικιλοτρόπως, γιατί δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει δημόσιες σχέσεις.

Στην παρούσα χρονική περίοδο ποιο είναι το στοίχημα ζωής που έχείς βάλει για την προσωπική σου ζωή;

Έχω συγκεντρωθεί πάρα πολύ στα επαγγελματικά μου, κάνοντας συνεργασίες με ανθρώπους που εκτιμώ. Είμαι συγκεντρωμένος πολύ στη δουλειά μου αυτή την περίοδο, όπως και στο παιδί μου. Ο Πάρης είναι ο πρωταγωνιστής στη ζωή μου.

Οι αντιλήψεις σου αλλάζουν με τον καιρό;

Σίγουρα, και νομίζω ότι πρέπει. Αν είμαστε με παρωπίδες και στενόμυαλοι, δεν πάμε παρακάτω.Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να μην άγομαι και να μη φέρομαι από τον περίγυρο μου, από τις κοινωνικές καταστάσεις που επικρατούν, από τις επιταγές του επαγγελματικού χώρου μου, τι πρέπει και τι δεν πρέπει, θέλω να είμαι εντάξει με τον εαυτο μου, για να είναι και οι γύρω μου, οι αγαπημένοι μου, οι άνθρωποι που με αγαπούν και τους αγαπώ, θέλω να είμαστε όλοι ήρεμοι μεταξύ μας.

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που αγαπάς;

Οι συγγενείδ μου, οι γονείς μου, φυσικά η Φαίη (Ξύλα), ο γιος μου και 2-3 παιδικοί φίλοι μου, οι οποίοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

Πηγή: Λοιπόν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου