Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Άγριο χώσιμο της Βίκυς Κάβουρα στον Κώστα Τσουρό: «Νόμιζα ότι είμαστε φίλοι…»


Τι συμβαίνει με την Βίκυ Κάβουρα και τον Κώστα Τσουρό; Γιατί ηθοποιός του τα έχωσε; 




Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Τσουρός μέσα από τον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» είχε αναφέρει πως η Βίκυ Κάβουρα είναι σε «καλή φάση με γνωστό τραγουδιστή» και η ηθοποιός σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life απάντησε για αυτό που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής του Alpha, χωρίς να κρύβει την απογοήτευση της για τον «φίλο» και τη φήμη που διέδωσε!

Ακούστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» από τον Κώστα Τσουρό ότι είσαι ζευγάρι με κάποιον…

«Για έναν τραγουδιστή;»

Ναι. Νομίζω είστε και φίλοι με τον Κώστα, οπότε λογικά θα ξέρει…

«Εγώ νόμιζα ότι είμαστε φίλοι με τον Κώστα, αλλά ξέρω ότι οι φίλοι αν έχουν μια πληροφορία, παίρνουν τηλέφωνο τον άλλον και τον ρωτάνε. Άρα, δεν είμαστε φίλοι, είχα μπερδευτεί. Αν μάθω κάτι για μια φίλη μου, θα την πάρω τηλέφωνο, θα τη ρωτήσω και μετά θα βγάλω κάτι στον αέρα. Σαν ψέμα μου φάνηκε. Όταν μου το είπαν, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα πώς το είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος…».

Ισχύει όμως αυτό;

«Εγώ θέλω να πω αυτό μόνο. Ότι όταν ένας φίλος μου έχει ακούσει κάτι για εμένα, καλό θα ήταν να με παίρνει τηλέφωνο και να μαθαίνει την αλήθεια πριν βγει και πει ότι είναι και πολύ σίγουρος κιόλας.»

Το αφήνεις λίγο… φλου δηλαδή;

«Έχω προστατεύσει πολύ καλά τον εαυτό μου τέσσερα χρόνια και δεν πρόκειται να το αλλάξω αυτό. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με εμένα εδώ και τέσσερα χρόνια…».

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου