Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Αποστόλης Τότσικας: «Βρίσκω πάντα χρόνο να παίξω με τα παιδιά μου.Γίνομαι πιο παιδί από εκείνα»

Ο Αποστόλης Τότσικας μιλά για τα παιδιά του και τη σχέση που έχει μαζί τους, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει υπάρξει υπερπροστατευτικός.

Ακόμη, αναφέρεται στις δικές του σκανταλιές σαν παιδί.

Ο ηθοποιός είναι ένας ωραίος άντρας, αν κι αυτό είναι κάτι που, όπως δείχνει, δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα. «Δεν είχα αντιληφθεί ότι είμαι εμφανίσιμος. Στη δουλειά, όμως, το έμαθα και από την καλή και από την ανάποδη. Νομίζω, ωστόσο, πως έχω αποδείξει ότι δεν με νοιάζει η εμφάνιση, παρά μόνο όταν εξυπηρετεί τον εκάστοτε ρόλο μου».

Πριν από πέντε χρόνια ο Αποστόλης και η επί δώδεκα χρόνια ' σύντροφος του, Ρούλα Ρέβη, παντρεύτηκαν στο Λος Αντζελες, ενώ πριν από τριάμιοι χρόνια ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ο Άγγελος και η Ειρήνη.«Βρίσκω πάντα χρόνο να παίξω μαζί τους. Μάλιστα, γίνομαι πιο παιδί από εκείνα, σε επικίνδυνο σημείο. Ξεφεύγω, μπορεί να κάνω εγώ ζημιές».

Έγινε μπαμπάς σε μικρή ηλικία, για τα δεδομένα της εποχής, αφού όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα ο Αποστόλης ήταν 33 χρόνων. «Είναι μια πολύ σωστή ηλικία, αν θέλεις να σε ζήσουν τα παιδιά σου. Έχει να κάνει και με το πόσο το θέλεις. Εγώ το ήθελα από μικρός. Αν ρωτήσεις τους συμμαθητές μου, θα σου πουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί τότε ήμουν στα κάγκελα. Όμως πάντα το ήθελα».

Ο ηθοποιός δεν κρύβει ότι φοβάται μήπως τα παιδιά του μεγαλώνοντας κάνουν σκανταλιές σαν αυτές που έκανε εκείνος όταν ήταν μικρός. «Αυτή είναι η εκδίκηση του Θεού. Θυμάμαι μια φορά που κατεβαίναμε μια κεντρική λεωφόρο στο Βόλο, μετά το σχολείο, και στο φανάρι ήταν σταματημένη μια νταλίκα. Εγώ αποφάσισα να περάσω από κάτω, το φανάρι έγινε πράσινο και ο οδηγός ξεκίνησε. Για καλή και κακή μου τύχη, πιάστηκε η τσάντα μου στην εργαλειοθήκη του φορτηγού, με αποτέλεσμα να μη με χτυπήσει το μηχανάκι που περνούσε. Έτσι, είμαστε σήμερα εδώ. Έχω πηδήξει από μπαλκόνι στον τέταρτο όροφο για να μπω σπίτι μου... Έχω κάνει πολλά. Τα παιδιά μου είναι ατίθασα, όμως μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει αυτό».

Ο Αποστόλης δεν είναι πια τόσο υπερπροστατευτικός απέναντι τους. «Αρχικά ήμουν, εξαιτίας της προωρότητας των διδύμων. Αυτή η γενιά των παιδιών, όμως, είναι τρία χρόνια μπροστά. Εγώ ήμουν ένας φλώρος οτην ηλικία τους. Αυτά διεκδικούν ήδη πράγματα. Εκείνο που θέλω για τα παιδιά μου είναι να είναι δίκαιοι και ειλικρινείς. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να είναι η προέκταση μου. Είναι άλλοι άνθρωποι», λέει στο Instyle.

πηγή