Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Δύσκολες ώρες για την Έφη Θώδη - Τι συμβαίνει;

Δύσκολες ώρες περνά η Έφη Θώδη, αφού η 79χρονη μητέρα της, η κυρία Χρυσούλα, πρόκειται να μείνει στο «δρόμο».

Τι έχει όμως συμβεί; Ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας της κάνει έξωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ» η 79χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ζει με οξυγόνο και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκοψε το ρεύμα και το νερό, προκειμένου να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται από το διαμέρισμα, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι πλήρωνε κανονικά τα ενοίκια.

Ο ιδιοκτήτης θέλει να νοικιάσει σε κάποιον άλλον το διαμέρισμα και η αδερφή της Έφης Θώδη, Τίνα δήλωσε στην εφημερίδα: «Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μία κόλαση. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στο Κουκάκι, αποφάσισε να πετάξει τρεις οικογένειες στον δρόμο, μαζί με τη μητέρα μου.

Η μητέρα μου εδώ και πέντε χρόνια πληρώνει κανονικά τα ενοίκια κάθε μήνα. Ξαφνικά της ήρθε εξώδικο από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ζητάει όλοι οι ένοικοι να φύγουμε από τα σπίτια άμεσα. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα μου πήγε να πεθάνει.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβασε το ρεύμα και έσπασε τη βάνα με το νερό με αποτέλεσμα η άρρωστη μάνα μου να μην μπορεί αν ζήσει. Χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου επειδή έχει προβλήματα με το αναπνευστικό και χωρίς ρεύμα και νερό θα πεθάνει. Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και μας είπαν να του κάνουμε μήνυση.

Είμαστε σε απόγνωση, η μητέρα μου μεγάλωσε εννιά παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μέσα σε κακουχίες και σήμερα έχει φτάσει 79 ετών και την πετάνε στον δρόμο σαν σκυλί.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου