Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ελένη Φιλίνη: «Εάν ήταν να πάω στο «YFSF» και να φύγω δεν θα πήγαινα καθόλου»

Κάθε Κυριακή κλέβει τις εντυπώσεις με τις μεταμορφώσεις της στη σκηνή του «YFSF».

Η Ελένη Φιλίνη μιλά για τη συμμετοχή της στο show του ΑΝΤ1, πως προέκυψε η συνεργασία και ποια ήταν μέχρι στιγμής η πιο επιτυχημένη μεταμόρφωση της.

Φέτος έχεις μια εξαιρετική συμμετοχή στο «ΥFSF». Πώς προέκυψε η συνεργασία σας;

«Μου έκαναν από την παραγωγή ένα τηλεφώνημα και μου ζήτησαν να μιλήσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού. Υπέθεσα πως με ήθελαν για την επιτροπή, ήμουν σίγουρη δηλαδή. Μου λένε όχι. Σε θέλουμε στο παιχνίδι ως παίκτρια, διότι έχεις το ατού πως παίζεις τραγουδάς χορεύεις, οπότε μπορείς να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες του παιχνιδιού. Γιατί να σε έχουμε μόνο σε μια καρέκλα και να κρίνεις ενώ μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα ταλέντα σου; Το σκέφτηκα για καμιά εβδομάδα και λέω «ενδιαφέρον θα έχει να μπω σε αυτό το τριπάκι». Φυσικά δεν είναι και εύκολο από θέμα χρόνου. Θέλει πολλές πρόβες γυρίσματα κ.τ.λ. Εννοείται πως μέτρησε πολύ το γεγονός του ότι έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς και το ότι μέχρι το τέλος δεν φεύγει κανείς δεν είναι δηλαδή ανταγωνιστικό. Εάν ήταν να πάω και να φύγω δεν θα πήγαινα καθόλου».

Μέχρι στιγμής ποια θεωρείς την καλύτερη και ποιο επιτυχημένη μεταμόρφωση σου;

«Τόνι Σφήνος. Η απόλυτη υπέρβαση που έκανα γιατί ήταν εντελών κόντρα σε μένα. Μια ακόμα μεταμόρφωση μου, που θεωρώ πολύ επιτυχημένη και με πολύ καλή απόδοση, ήταν η Ραφαέλα Καρρά», αναφέρει στο Grande.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου