Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Η απώλεια Έλληνα τραγουδιστή που ήταν άστεγος και το άγριο «χώσιμο» της Παναγιωτοπούλου στον Σεφερλή

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν για ακόμα μία εβδομάδα τα θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας... 

Ας δούμε ποια ήταν τα τοπ θέματα της εβδομάδας, σύμφωνα με τα "κλικ" σας. Στην πρώτη θέση ήρθε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος είχε μείνει άστεγος λίγο πριν το θάνατό του.

Στη δεύτερη θέση αναδείξατε το... άγριο χώσιμο της Άννας Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Η αγαπημένη ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα 3ης κατηγορίας, δεν μπορώ να το βλέπω».

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ένα θέμα με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, σας αποκαλύψαμε με φωτογραφίες πώς η παρουσιάστρια πέρασε την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ένα θέμα από το Survivor που εκτυλίσσεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα το πρόβλημα υγείας της Κατερίνας Δαλάκα η οποία αναγκάστηκε να φύγει από το συμβούλιο του παιχνιδιού.

Τέλος την πεντάδα έκλεισε ένα τηλεοπτικό θέμα και συγκεκριμένα ο εκνευρισμός της Ναταλίας Γερμανού μέσα από την εκπομπή της για τον φημολογούμενο χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. 

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου