Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Η Κατερίνα Μισιχρόνη αποκαλύπτει αγαπημένες make up συνήθειές της και τα μυστικά ομορφιάς της!

Η Κατερίνα Μισιχρόνη μπορεί και δηλώνει ατρόμητη στο πέρασμα του χρόνου.

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο ωραίο κομπλιμέντο που έχει δεχτεί, και ποια είναι η σχέση της με το πέρασμα του χρόνου.

Η ίδια δηλώνει ότι το χρώμα των ματιών της το κληρονόμησε από τη μητέρα της, και λέει πως έχουν ακόμη και το ίδιο σχήμα. Το πιο ωραίο κομπλιμέντο που άκουσε ποτέ είναι ότι όταν «κοιτάζω κάποιον, αισθάνεται σαν να βλέπω την ψυχή του».

Πιστεύει ότι το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής, ενώ οι δικοί της άνθρωποι λένε ότι είναι δύσκολο να κρύψει τα συναισθήματά της, γιατί όταν κάποιος την κοιτάζει βαθιά στα μάτια, καταλαβαίνει πώς νιώθει.

Στο μακιγιάζ λατρεύει το eyeliner, καθώς και τις καφέ-κόκκινες ή μπρονζέ σκιές που δίνουν βάθος στα μάτια και δημιουργούν ένα γήινο, ζεστό αποτέσμεα. Ακόμη, σύμφωνα με το περιοδικό Instyle, δε βάφεται πολύ στην καθημερινότητά της, ενώ επιλέγει μια ελαφριά σκιά, συνήθως ροζ-κόκκινη ή καφέ και της αρέσει να πειραματίζεται με τα κραγιόν. Τις αρέσουν οι λάμψεις γύρω από τα μάτια γιατί κάνουν το δέρμα να δείχνει νεανικό και φρέσκο.

Επιλέγει ρούχα που κάνουν αντίθεση με τα μάτια της, όπως το μπλε και το γκρι, του πάγου, που είναι και τα αγαπημένα της. Μετά από μια κουραστική μέρα κάνει ζεστό μπάνιο και ελαφρύ μασάζ στα μάτια και σε όλο το πρόσωπο, ενώ ο χρόνος δεν την τρομάζει. Παρατηρεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια και σκέφτεται ότι έχουν δημιουργηθεί από πολύ έντονα συναισθήματα χαράς και λύπης, συναισθήματα που την κάνουν να νιώθει ζωντανή.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου