Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η Μαίρη Λίντα έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν με παραξενεύει που είναι στο γηροκομείο

Ποιος είπε την ατάκα - φωτιά;

Λέει τα πράγματα με το όνομά τους και σε όποιον αρέσει και προκαλεί εντύπωση!

Ο ίδιος, αποκαλύπτει στην «Espresso» άγνωστες στιγμές της πολυτάραχης ζωής του και της λαμπρής καριέρας του στον χορό, ενώ εξηγεί και για ποιον λόγο μπήκε στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα, με την οποία υπήρξε αρραβωνιασμένος στο παρελθόν.

Πώς σχολιάζεις ότι η Μαίρη Λίντα, με την οποία κάποτε είχες αρραβωνιαστεί, είναι στο γηροκομείο;

«Δεν με παραξενεύει που είναι στο γηροκομείο, άλλωστε της το είχα πει ότι με τον τρόπο που ζει κάποια στιγμή θα την έβλεπα στο γηροκομείο. Και δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο γηροκομείο όπου είναι, αλλά με την έννοια του γηροκομείου γενικότερα. Η Μαίρη έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες, και θα μπορούσε να ζει σε παλάτι, αλλά δεν είχε σωστό κουμάντο»

O Τάκης Σαγιώρ


Εσύ τώρα πώς τα περνάς;

«Είμαι γεμάτος από όλες τις απόψεις! Ευχαριστώ το σύμπαν που μου έχει δώσει μια συντροφιά στα τελευταία χρόνια της ζωής μου και δεν είμαι μόνος μου. Υπάρχει ο γιος μου, ο Χάρης, και τρεις φίλοι μου πολύ κοντά μου»

Τον φοβάσαι τον θάνατο;

«Καθόλου. Ηταν large μαζί μου, με άφησε να ζήσω και με το παραπάνω. Είμαι 79 χρόνων και δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω ως εδώ. Οταν φύγω, θέλω να με κάψουν κι αμέσως να ξεχαστώ...», αποκαλύπτει ο Τάκης Σαγιώρ.

Μαίρη Λίντα: Ανατριχιαστικό! Τα λόγια της μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών...
Η Μαίρη Λίντα το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών.

Δυο ατυχήματα που είχε και της προκάλεσαν κινητικά προβλήματα την οδήγησαν στο γηροκομείο ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Την κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, επισκέφθηκε η κάμερα του "Menios Live" και εκείνη δεν αρνήθηκε να χαρίσει το μεγαλύτερο της χαμόγελο.

Η Μαίρη Λίντα δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής: "Είμαι ωραία εδώ, είμαι περίφημα! Δεν θέλω να φύηγω! Αν το ήξεραν όλοι δεν θα ήθελαν να φύγουν! Περάσαμε υπέροχα... Ήταν και ο κ. Μπουρνέλης εδώ και μας τραγούδησε και περάσαμε όμορφα! Πάντα είχα τέτοιο αλέγκρο χαρακτήρα, από την ώρα που γεννήθηκα ήμουν πολύ δοτικό άτομο, ήθελα να χαίρονται όλοι!" είπε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου