Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Hi-5: Επανασύνδεση για το ελληνικό γκρουπ;

Οι Hi-5 τάραξαν την pop σκηνή της χώρας στις αρχές του 2000 και τώρα μάλλον θα κάνουν το ίδιο, αφού υπάρχει η σκέψη της επανένωσης. 


Οι «Ελληνίδες Spice Girls» ετοι­μάζονται για reunion επί σκηνής. Το γυναικείο ποπ συγκρότημα που γνώρισε με­γάλες δόξες στις αρχές των ΟΟs.

Η πληροφορία έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου στο star, όπου φιλοξενήθηκαν η Ειρήνη Ψυχράμη, πρώην μέλος της μπάντας, και η αδελφή της Αντιγόνη.Η τελευταία αποκάλυψε μάλι­στα ότι θαύμαζε πολύ την Ειρήνη και πήγαινε σε όλες τις συναυλίες της με τις Hi-5.

Κάπως έτσι η κουβέντα οδη­γήθηκε στο αγαπημένο γκρουπ που δημιουργήθηκε το 2003 μέσα από το σόου ταλέντων του Μεγα «Ροp Stars», σημειώνοντας μέγαλη επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο και κάνοντας όλα τα κορίτσια να χορεύουν στον ρυθμό του χιτ «Ξέρω τι ζητάω».

Επανένωση

Πάνω στην κουβέντα αποκαλύφθηκε και η συζήτηση που γίνεται για την επανένωση τους!

«Ημουν 19 χρονών στις Ηi-5. Το βίωσα πoλύ προσγειωμένα. Υπάρχει περ;iπτvση να ενωθούν ξανά οι Ηι-5. Εχουμε μιλήσει με τη Σάγια και τη Μαρλέν, απλώς λίγο στο πώς θέλουμε να γίνει δεν έχουμε συμφωνήσει. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να έχει διάρκεια, θέλω να πω, θα ήθελα να κάνουμε μια δυο συναλίες μεγάλες» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Φυχράμη.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου