Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Mαρίνα Βερνίκου: «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τα χρήματα»

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 3 χρόνων αλλά μέχρι και σήμερα παραμένουν φίλοι.

Η Μαρίνα Βερνίκου σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το διαζύγιο των γονιών της, αναφέρει ότι τους βλέπει καθημερινά και το γεγονός πως είναι τόσο δεμένη οικογένεια είναι καλό παράδειγμα για τα παιδιά της.

Που τοποθετείς τα χρήματα στο σύστημα αξιών σου;

«Τα χρήματα είναι ένα μέσο που παρέχει ασφάλεια και ανέσεις, αλλά υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα. Όπως το να έχεις την υγεία σου, να έχεις καλούς φίλους και να νιώθεις καλά με την οικογένειά σου. Αν τυχαίνει να έχεις οικονομική άνεση, μπράβο σου, αυτό όμως δεν είναι κάτι που δεν πρέπει να ενδιαφέρει πολύ ούτε εσένα ούτε και τους άλλους. Θυμάμαι μια φορά όταν ήμουν μικρή είπα στον πατέρα μου «Αυτός είναι ο τάδε και έχει τόσα χρήματα» και απάντησε «Τι μας ενδιαφέρει αυτό;».

Ο πατέρας σου σε έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό;

«Είμαι μοναχοπαίδι και έχω λάβει τεράστια αγάπη τόσο από τον πατέρα όσο και από τη μητέρα μου. Είχα και εξακολουθώ να έχω και με τους δύο εξίσου καλή σχέση. Πιστεύω ότι κανένα παιδί δεν βλέπει τους γονείς του τόσο συχνά όσο εγώ. Τους βλέπω καθημερινά και θεωρώ πως το γεγονός ότι είμαστε μια δεμένη οικογένεια είναι καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου».

Το οικογενειακό μοντέλο με το οποίο μεγάλωσες είχε ένα διαζύγιο…

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 3. Είναι φίλοι όλα αυτά τα χρόνια, καθώς δουλεύουν μαζί. Το λέω και σε φίλες μου που χωρίζουν ότι, όπως και να έχει, για το καλό των παιδιών σου πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο σου. Ο μπαμπάς μου, ασχέτως διαζυγίου, ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι», λέει στο People.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου