Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης: Εξωτικά τοπία, μαγικές γεύσεις και ωραίες γυναίκες!

Ο Κύπριος πρώην παίκτης του Survivor έχει αναλάβει να μας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από τη νέα του εκπομπή «Passenger» στο Open Tv.

O Mάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μίλησε για την πρεμιέρα αλλά και σε ποιο μέρος συνάντησε το πιο εντυπωσιακό τοπίο, το πιο ωραίο φαγητό, τους πιο φιλικούς ανθρώπους και τις πιο ωραίες γυναίκες.

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα;

«Πρώτος προορισμός μας είναι η πανέμορφη Σρι Λάνκα. Ένα μέρος το οποίο συνδυάζει πάρα πολλά πράγματα, από ιστορία κουλτούρα, φιλικότατους ανθρώπους, ενώ είναι έντονο το στοιχείο της περιπέτειας. 6α δείτε λοιπόν στην πρεμιέρα τον Μάριο να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα με αρκετή δόση αδρεναλίνης. Θα δείτε και αστείες στιγμές και στιγμές φόβου»

Στο μέχρι τώρα ταξίδια σου πες μας σε ποιο μέρος συνάντησες το πιο εντυπωσιακό τοπίο... 

«Σίγουρα το πιο μαγευτικό τοπίο το συνάντησα στη Σρι Λάνκα. Είναι ένας άγνωστος προορισμός για τον κόσμο, που ωστόσο έχει τεράστια τουριστική άνθηση τα τελευταία χρόνια καθώς προσφέρει τα πάντα».

Τους πιο φιλικούς ανθρώπους...

«Τους συνάντησα στην Ινδονησία. Όπως επίσης και στον Αγιο Δομίνικο αλλά και στη Σρι Λάνκα. Πολύ φιλικοί. Σέβονται τους τουρίστες γιατί έχουν έσοδα από αυτούς, αλλά νομίζω ότι η καλοσύνη που έχουν είναι στο αίμα τους».

Τις πιο όμορφες γυναίκες... 

«Μέχρι στιγμής τις πιο όμορφες γυναίκες τις είδα στην Αυστραλία»

Το πιο ωραίο φαγητό πού το δοκίμασες;

«Σε ένα πολύ γραφικό εστιατόριο στον Αγιο Δομίνικο. Καθίσαμε σ' ένα τραπέζι στον Αγιο Δομίνικο την ώρα που έπεφτε ο ήλιος, σε μια παραλία όπου μέχρι τις 9 το βράδυ η στάθμη της θάλασσας είναι χαμηλά και κει που είναι η άμμος στήνουν τραπεζάκια και κάθεται ο κόσμος και τρώει. Μετά τις 9 το βράδυ που ανεβαίνει η στάθμη της θάλασσας, τα μαζεύουν τα τραπέζια. Ε, λοιπόν, καθίσαμε εκεί και δοκιμάσαμε ένα υπέροχο πιάτο ψαρικών που θα μου μείνει αξέχαστο», αναφέρει στο tv Εθνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου