Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Μέμος Μπεγνής: Μιλάει για την πολυαναμενόμενη παράσταση με τη ζωή του Ωνάση όπου θα πρωταγωνιστεί

Ο Μέμος Μπεγνής φέτος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Μάγισσες της Σμύρνης η οποία ήταν μονίμως sold out ενώ πρωταγωνιστεί και στο σίριαλ Γυναίκα χωρίς όνοµα. 

Ο ηθοποιός μιλάει για τα επόμενα μεγαλεπήβολα σχέδιά του και είναι άκρως αποκαλυπτικός...

Και του χρόνου στο «Παλλάς» θα «χτυπήσεις» από ό,τι έμαθα και δη με δυνατό ρόλο σε μια υπερπαραγωγή που θα βασίζεται στη ζωή και το έργο του κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση...

Ολα τα ξέρεις εσύ! Πράγματι, οι Θεατρικές Σκηνές «μαγειρεύουν» μια ακόμα μεγάλη παραγωγή σε κείμενο και σκηνοθεσία του υπέροχου Σταμάτη Φασουλή που θεωρώ οικογένειά μου. Στην παράσταση που ο ίδιος θα παίξει τον Ωνάση, έχοντας πλάι τους τις εξαιρετικές Κατερίνα Παπουτσάκη, Δήμητρα Ματσούκα, Ευγενία Δημητροπούλου, θα κρατήσω τον ρόλο ενός δημοσιογράφου που διατρέχει την ιστορία, παίρνοντας συνεντεύξεις από τα πρόσωπα που έζησαν πλάι του. Το έργο γράφεται ακόμα και δεν έχω σαφή εικόνα, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον μετρ Φασουλή.

Για την ώρα «χτυπάς» στον «Ελληνικό Κόσμο» με τις «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» που απευθύνεται σε παιδιά, έτσι;

Σε μικρά και μεγάλα παιδιά. Είναι μια υπέροχη παράσταση που έφτιαξε η Νανά Νικολάου πάνω σε μια σύνθεση έργων του Αριστοφάνη που είχε κάνει ο Δημήτρης Ποταμίτης, η οποία τυγχάνει κι αυτή θερμής υποδοχής. Είναι δύσκολο κοινό τα παιδιά, αλλά άμα τα κερδίσεις, είναι το καλύτερο.

Παραμένουμε στα θεατρικά σου, γιατί θα «χτυπήσεις» και το καλοκαίρι με κάτι γερό...

Πράγματι, είναι μια ακόμα γερή δουλειά που ετοιμάζεται με μεράκι και θα ανέβει το καλοκαίρι στο ολοκαίνουργιο θέατρο «Αλσος», στο Πεδίον του Αρεως, σε παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη. Πρόκειται για το μιούζικαλ των Ρέππα Παπαθανασίου «Το δικό μας σινεμά», στο οποίο θα παίξουν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Ελένη Γερασιμίδου, Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Χρανιώτης, Παρθένα Χοροζίδου κ.λπ. Είναι μια ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα στο στούντιο της περίφημης Φίνος Φιλμ και είναι «ντυμένη» με τραγούδια της εποχής.

Κανονικός μαραθώνιος είναι αυτός.

Κανονικότατος! Πρόσθεσε πως «μπήκε» και δίπλα στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ΑΝΤ1 με τρεις ημέρες γύρισμα την εβδομάδα και καταλαβαίνεις τι ζω. Δεν γκρινιάζω όμως, γιατί όλα αυτά είναι δουλειές που αγαπώ και με εκφράζουν χωρίς να κάνω την παραμικρή έκπτωση. Ακόμα και με την τηλεόραση, που είμαι επιφυλακτικός με τον κατήφορο που βρίσκεται, έκλεισα σε μια ευπρόσωπη, καλαίσθητη σειρά που γίνεται με προσοχή και δεν την ξεπετάνε όπως άλλες σειρές του ποδαριού και είναι πολλές αυτές!

Εκεί υποδύεσαι έναν γιατρό ερωτύλο, έτσι;

Ερωτύλο... αμέσως εσύ! Είναι σε έναν γάμο που έχει τελματώσει και απιστεί κάποιες φορές. Ποιος δεν απιστεί, θέλεις να μου πεις;

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου