Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Τηλεθέαση: Απίστευτο ποσοστό «χτύπησε» το Master Chef χθες το βράδυ! Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Τέτοια νούμερα τηλεθέασης είχαμε να τα δούμε πολύ καιρό στην ελληνική τηλεόραση! 

Χθες το βράδυ, το ριάλιτι μαγειρικής Master Chef άξια διακρίθηκε σε πρώτη προτίμηση των τηλεθεατών αφού η αγωνία για την αποχώρηση ανάμεσα στους Τάσο, Άλκηστις και Παντελή χτύπησε... κόκκινο! Η ένταση και ο εκνευρισμός κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ήταν πραγματικά πολύ μεγάλα, γεγονός που προφανώς χάρισε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Star πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο το MasteChef ξεκίνησε με 23,2%, σχεδόν αμέσως ανέβηκε στο 33,0% ποσοστό τηλεθέασης ενώ συνέχισε με 28,9% και 30,4%. Στις 10 το βράδυ όμως κατάφερε να πιάσει το υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης της χθεσινής προβολής του, το 37,2% ενώ έκλεισε με 35,8%!

 Έτσι, το Master Chef κατάφερε στο γενικό σύνολο να κατακτήσει το 31,3% με τους ανταγωνιστές να τα βρίσκουν... σκούρα. Το Power of love Gala στον ΣΚΑΙ κατάφερε μόλις 10,1% ενώ η ελληνική ταινία στον Alpha, το "Μια τρελή τρελή σαραντάρα", σημείωσε 8,3%! Τέλος, ο ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή και την παράσταση «Μεγάλη του γέλιου σχολή» ήταν το μόνο πρόγραμμα που κράτησε ένα πολύ καλό ποσοστό τηλεθέασης, το 17,8%!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου