Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Χωρισμός με μήνυμα; 4 περιπτώσεις που δεν είναι τόσο τραγικό!


Για να είμαι ειλικρινής και συνεπής απέναντί σου, έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι όταν χωρίζεις καλό θα είναι να το κάνεις πρόσωπο με πρόσωπο ή face to face αν προτιμάς.

Βέβαια, και επειδή δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρετή από το να αμφισβητείς τον ίδιο σου τον εαυτό, κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι είναι και κάποιες συγκεκριμένες περιστάσεις, που το μήνυμα όχι μόνο δεν είναι κακό, αλλά μη σου πω ότι κρίνεται και απαραίτητο. Παρακάτω σου έχω τέσσερις (και πολλές σου είναι).

Έχετε βγει λιγότερα από 4 ραντεβού

Κομβικός αριθμός το 4 όσο να πεις μιας και πιθανότατα να μην έχεις κάνει σeξ, ή και σεξ να έχεις κάνει, δεν έχεις προλάβει και να δεθείς, εκτός πια κι αν είσαι ειδική περίπτωση και της έχεις ήδη πει σ’ αγαπώ. Κακά τα ψέματα, καλά δεν την ξέρεις, είναι ok να της στείλεις ένα ωραίο περιποιημένο μήνυμα για να το τελειώσετε. Και καλύτερα αν με ρωτάς τώρα, για να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Γιατί εμείς τα κορίτσια είμαστε συναισθηματικά πλάσματα και δυστυχώς δενόμαστε. Δυστυχώς…

Θέλεις να σε μισήσει

Τώρα γιατί θέλεις να σε μισήσει είναι άλλο θέμα. Ή έχεις ήδη βρει την επόμενη και θέλεις να λάβεις δραστικά μέτρα για να μη σε ξαναενοχλήσει ή σου έχει ήδη γίνει στενός κορσές και πνίγεσαι ή τραβάς τα δικά σου προσωπικά ζόρια τα οποία (παρότι πανέξυπνη) δεν μπορώ να αντιληφθώ. Πάντως, σε περίπτωση που τη χωρίσεις με μήνυμα, και μάλιστα κοφτό, το μίσος ή έστω την αντιπάθειά της την έχεις εξασφαλισμένη. Well done young man.

Η επιστήμη λέει ότι είναι καλύτερο να είσαι single

Eίσαι καλύτερος στο γραπτό λόγο

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχετε εξασκηθεί στη γραπτή έκφραση, κυρίως συναισθημάτων και πόθου-κοινώς φλερτάρετε αποκλειστικά μέσω social media- οπότε οι περισσότεροι από εσάς, έχετε γίνει ιδιαιτέρως οξυδερκείς στον τομέα αυτό. Με λίγα λόγια, είναι πλήρως κατανοητό και αποδεκτό το γεγονός ότι πίσω από την οθόνη του κινητού σου ή του υπολογιστή σου, νιώθεις πιο σίγουρος. Ok, δεκτόν…

Έχεις απώτερο σκοπό το ghosting

Ως γυναίκα, σου λέω ντροπή σου. Ως απλός ουδέτερος παρατηρητής, αντιλαμβάνομαι ότι η διακοπή σχέσης μέσω μηνύματος έχει μία πιο ανεπίσημη μορφή, η οποία σου επιτρέπει, σε περίπτωση που δε βρεις κάτι άλλο, να επανεμφανιστείς (αίσχος). Και αυτό, είναι το γνωστό και μη εξαιρετέο ghosting.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου