Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Υρώ Μανέ: «Αν ερχόμασταν ξανά στη ζωή, τα ίδια λάθη θα κάναμε. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους»


Κατασταλαγμένη, «γεμάτη» από το ρόλο της «Ρένας» που υποδύεται στο θεατρικό σανίδι το οποίο έχει γράψει ο Αύγουστος Κορτώ και αφορά στη ζωή μιας ιερόδουλης, η Υρώ Μανέ, δείχνει να έχει βρει αυτό που πραγματικά έψαχνε μέσα από την τέχνη που υπηρετεί. Αυτή της υποκριτικής.


Η ίδια μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως ηθοποιός, για τα θετικά και αρνητικά που αποκόμμισε από την τηλεόραση αλλά και για τα λάθη της που σίγουρα θα επαναλάμβανε αν ξαναερχόταν σε αυτή τη ζωή.

Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός...

Ποιο είναι το πιο δύσκολο είδος κατά τη γνώμη σας, το δράμα ή η κωμωδία;

Νομίζω πως η υποκριτική τέχνη είτε έτσι κι αλλιώς απαιτητική και πρέπει να την κάνεις με αυταπάρνηση και με πάθος. Εμένα που αρέσουν έργα και ρόλοι που ακροβατούν ανάμεσα στην κωμωδία και στο δράμα, όπως είναι και η Ρένα (σ.σ. η ηρωίδα στο έργο του Κορτώ που υποδύεται η ηθοποιός). Αυτό με ενδιαφέρει να κάνω. Είναι βέβαια πιο δύσκολο αλλά είναι προκλητικό και έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Η τηλεόραση τι σας έχει προσφέρει;

Ό,τι έχει προσφέρει και σε όλους όσοι έχουμε πάρει μέρος σε ωραίες και επιτυχημένες σειρές – αναγνωρισιμότητα. Αυτό κυρίως προσφέρει η τηλεόραση. Είναι άλλο είδος από το θέατρο, αλλά έχω κάνει δουλειές που μου έχουν δώσει χαρά και επιτυχίες και θα ήμουν αγνώμων αν δεν μου άρεσε.

Έχετε μετανιώσει για κάτι στη ζωή σας;

Όλοι οι άνθρωποι μετανιώνουμε για πράγματα αλλά νομίζω πως αν ερχόμασταν ξανά στη ζωή, τα ίδια λάθη θα κάναμε. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Το θέμα είναι να μπορείς να τα αξιολογείς και να πηγαίνεις παρακάτω. Το να μετανιώσεις για κάτι δεν είναι μια απλή παραδοχή, είναι στάση ζωής. Δεν βοηθάει μόνο να μετανοείς για τα λάθη σου όταν έχουν γίνει, αλλά να προσπαθείς να μην τα επαναλάβεις.


Πηγή: philenews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου