Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

7 διαφορετικά κόκκινα νύχια που θα κάνεις αυτό το Πάσχα! (φωτο)

Γιατί να βάψεις τα νύχια σου απλώς κόκκινα όταν μπορείς να κάνεις όλα αυτά;

What to know

Για έναν λόγο όταν σκεφτόμαστε μανικιούρ και Πάσχα το πρώτο χρώμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το κόκκινο.

Και πιθανότατα είναι το ίδιο βερνίκι που θα επιλέξεις κι εσύ! Αν, όμως, σε βάλαμε σε σκέψεις κι έχεις την ανάγκη να διαφοροποιηθείς, να μερικές διαφορετικές ιδέες για μανικιούρ που μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το Πάσχα χωρίς να αποποιηθείς το κόκκινο!

1


Ένας από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς είναι το ροζ με το κόκκινο. Πέρασε μια ροζ βάση στα νύχια σου κι έπειτα σχημάτισε ένα τρίγωνο με πλάγια διάθεση. Το κόκκινο εδώ είναι το ιδανικό χρώμα.

2


Η πιο updated εκδοχή του γαλλικού είναι και η αγαπημένη μας αφού όσο κι αν μακραίνουν τα νύχια σου από κάτω δεν θα φαίνεται. Διατήρησέ το βάζοντας λαδάκι στη βάση των νυχιών σου.

3


Αν αγαπάς το πιο πολύπλοκο nail art αυτή είναι μια τέλεια- πολύ glam πρόταση!

4


Αν έχεις μακριά νύχια και θέλεις να αναδείξεις το μήκος τους ακόμη περισσότερο κάνε αυτό το μανικιούρ! Το μυστικό βρίσκεται στην κάθετη γραμμή που δίνει την αίσθηση των πιο μακριών νυχιών!

5


Αν έπρεπε να ψηφίσουμε το πιο αγαπημένο μας nail art σε αυτό το θέμα, θα ήταν το συγκεκριμένο: είναι minimal, girly και καθόλου δύσκολο να το πετύχεις! Bonus tip: για να διατηρήσεις την αίσθηση της καμπύλης και στη βάση του νυχιού και στην άκρη του, φρόντισε να έχεις το αντίστοιχο λιμάρισμα.

6


Φέτος το Πάσχα πέφτει πολύ κοντά στην Πρωτομαγιά. Οπότε μερικές τουλίπες ζωγραφισμένες στα νύχια σου, επιβάλλονται!

7


Η πιο busy εκδοχή των λουλουδιών με nude βάση και ένα touch πράσινου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου